Filippinsk dating | Bedste Filippinsk Datingside i 2023

filippinerne online dating - find en kæreste som Nievajane 35 søger mand 32-70
Nievajane 35 søger mand 32-70

Filippinsk dating er den bedste måde at komme i kontakt med en af de mange smukke og glade filippinere, som er en ofte brugt forkortelse for en filippinsk pige eller en filippinsk kvinde.

Filippinske kvinder kan du finde på en masse barer, hvis du er i landet, men det er du sandsynligvis ikke, når du sidder og læser her på min side 🙂 og så er svaret jo Filippinsk dating via brug af online dating på internettet jo en rigtig god måde at gøre det på med de fordele og ulemper, som det så har.

Så snart man snakker med andre om asiatiske dating-sider, så kommer alle idioterne med det samme og siger “Ha, ha, du udnytter bare disse piger” eller?”de er kun interesseret i dine penge” og det er måske til dels også udgangspunktet for en del filippinske piger og filippinske kvinder, men rigtig mange vil gerne møde en udenlandsk mand, da der dels er prestige i det og dels har mange udenlandske mænd et godt ry, som gode og kærlige ægtemænd.

Filippinske Dating sider

Når du skal finde Filippinske dating sider, så er der desværre en del historier om snyd i form af falske profiler og lignende. Derfor anbefaler vi at du vælger en af de store Filippinske dating sider, hvor der er mere kontrol med den slags såsom f.eks. FilipinoCupid.com nedenfor.

Anbefalet side til filippinsk Dating: FilipinoCupid.com

find en filippinsk kone i Filippinerne | masser af søde filippiner | gratis tilmelding

Fordele:

  • Fortrukne datingside til filippinsk Dating
  • Gratis oprettelse tager under 1 minut
  • Over 3 Millioner medlemmer med 70% kvinder
  • Filippinernes største Datingside
  • Grundlagt i 2002

Ulemper:

  • Mobil appen har et gammelt design
  • Gratis brugere kan ikke bruge mange af funktionerne

Med en medlemstal på over 3 millioner og med 70% kvinder, er det filippinernes største filippinske netværk. Hvis jeg skulle til at finde en kone på ny, ville FilipinoCupid være mit første valg, hvis jeg ønsker filippinsk kvinder i Danmark.

Hvis du leder efter et bredt udvalg af filippinske kvinder med alderen 21-50 år og som har nogenlunde jobs, er det her, du skal starte. Jeg prøvede selv et gratis test-medlemskab og fandt 2136 personer online og over 1000 aktive profiler.

Som alle andre filippinske mødesteder online, så har du begrænset adgang alt efter, hvilket medlemskab du har. Hvis du har et gratis medlemskab, kan du kun søge rundt og har begrænset kommunikation.

Når du opgraderer dit medlemskab, vil din profil også blive vist højere oppe i søgeresultaterne, så jeg synes helt sikkert, at de ekstra kroner for et guld- eller platinmedlemskab er pengene værd, da det kan gøre forskellen, om du finder din fremtidige kærlighed.

En stor fordel med FilipinoCupid er oversættelses-servicen, der kommer med guldpakken. Denne service oversætter beskeder for begge parter, så der ikke er så mange problemer med at date thai i form af sprogbarrierer. Hvis man vil have mulighed for at rangere helt i toppen og sende/se video meddelelser, kan man få platinpakken.

Husk at du får en betydelig rabat på 67%, hvis du tegner et længere medlemsskab på eksempelvis 12 måneder, og så koster det kun kr. 100 pr. måned.

Filippinsk dating

Find din kærlighed via filippinsk dating og mød Maria
Maria 48 søger mand 46-52

Når du snakker med en filippinsk dame på internettet, så er der rigtig rigtig mange muligheder at vælge i mellem, og alle lover dig guld og grønne skove og masser af muligheder for at møde en sød filippiner.

Men hvordan vælger du så det rigtige sted at søge efter din filippinske kærlighed?

Et site, som jeg selv har brugt og med gode erfaringer og hvor du er sikret, at alle de søde filippinere, som du kommer i kontakt med er fra middelklassen eller i det mindste arbejderklassen, og dermed ofte kan tale lidt engelsk er på FilipinoCupid, hvor sitet til dels også er på dansk og som er gratis at bruge til at begynde med, så du

Find lykken her - Mayleen 43 søger mand 36-54
Mayleen 43 søger mand 36-54

så at sige kan kigge på de søde filippinske kvinder inden du vælger, hvilken sød filippinsk dame, som du vil begynde at skrive med- så filippinerne dating er er nemt og sikkert bare du vælger den rigtige hjemmeside !

Filippinsk dating – De 3 mest pålidelige datingsider i Filippinerne

De bedste sider du kan bruge til at finde en dejlig ærlige filippinske kvinder er som sagt:

FilipinoCupid, DateInAsia.com, og Cherry Blossoms.

De er alle ærlige sider som man kan stole på, og der sidder altid rigtige piger bag ved profilerne. Desværre er de forskellige online datingsite med mulighed for at møde en sød filippiner typisk kun på engelsk.

Jeg har mest brugt FilipinoCupid som er med gratis tilmelding og på dansk og med gode priser – især hvis du tegner dig for flere måneder, da du så får stor rabat – hvis du tegner dig for 12 måneder, så koster det kun kr. 100 pr. måned. Du kan være gratis medlem ligeså længe, som du har lyst til og dermed masser af tid til at kigge på de smukke filipinske kvinder.

DateInAsia og også Cherry Blossoms har jeg prøvet at kigge på, men jeg kan ikke sige så meget om dem, bortset fra det faktum, at, fra hvad jeg har undersøgt det er et en smule ældre filippinske damer.

Hvis det interesseret dig, kan du tjekke dem ud. Personligt er jeg ikke sige for meget om det, fordi jeg ikke har brugt det så meget.

Ladyboys – Pas på

DateInAsia har jeg blandede følelser omkring. Det eneste lyspunkt er at det er gratis.

Find lykken med online dating filippinerne
Susan 52 søger mand 46-62

Der er simpelthen for mange snyde profiler. Der er for mange trannies, alt for mange ladyboys, og også mange filippinske kvinder, der er meget umodtagelige. Så du kommer til at sidde her i Danmark, og sende millioner af beskeder ud om dagen og måske få en håndfuld svar.

Så som jeg sagde, den eneste grund til at jeg vil anbefale DateInAsia er fordi det er gratis, men du skal lære at frasortere alle de der ladyboys. For at få den største succes med filippinerne dating bør du ligge størstedelen af din indsats på FilipinoCupid | gratis tilmelding .

Filippinerne dating → typisk tale om 3 typer af filippinske dating sider:

  1. “Gratis” filippinske dating hjemmesider, som er finansieret af bannerreklamer mm, hvor der desværre er mange ladyboys og kvinder, som kun er ude på snyd, og er her fordi, at det er gratis for dem, og de skal ikke dokumenterer, hvem de er eller nogen anden form for kontrol.
Date en sød filippiner som Lucky 35 søger mand 32-51
Lucky 35 søger mand 32-51

Filippinerne dating – hvilken type skal jeg vælge?

Desiree 44 søger mand 52-62 - find din kæreste via dating med filippinere
Desiree 44 søger mand 52-62

Jeg anbefaler dig helt klart type 3 “betaling pr tid”, som også er den måde næsten alle danske dating sider fungerer på – netop fordi, at det sikrer den bedste kvalitet.

Hvis du føler, at en dame forsøger på snyd eller lignende, så kan du anmelde hende til hjemmesidens administrator, så også på den måde er sikkerheden i højsædet….

De “gratis” filippinske dating sider er ofte tilflugtssteder for svindlere og scam artists, og da de er gratis og brugerne sørger for alt selv, så er der heller ingen steder, hvor du kan anmelde svindlere og bedragere, så der er stort set ingen kontrol med noget som helst, så hvis du prøver at finde en filippinsk dame på sådan en filippinsk dating side, så pas på – nu er du advaret…

Filippinerne dating = glade og smukke filippinske kvinder – bare pas på de få rådne æbler!

Date en filippiner og find Yna
Yna 34 søger mand 33-40

“gratis” filippinske dating sider kan betyde en masse spildtid for dig, da mange af pigerne ikke er seriøse eller har profiler på flere gratis sider. Samt svindlere, er der masser af dobbelte profiler, falske profiler og tid wasters. Tidsspilde er hyppige på gratis dating hjemmesider, fordi de er så let at være en del af. Disse gratis sites tiltrække en hel masse allerede gift filippinske damer, som måske vil se om de kan finde en anden fra udlandet.

Abonnement websteder har helt klart en øget høj kvalitet medlemskab, da det vil tage langt større indsats for de filippinske kvinder at tilmelde dig til dem.

Så selv om det er muligt at opdage din drømme filipinske dame ved hjælp af af 100% gratis filipinsk dating kontaktannoncer hjemmeside, så lad være – det er typisk større for indikation op til et abonnement hjemmeside. Et abonnement hjemmeside vil have bedre faciliteter, og de filippinske kvinder på jagt efter et romantisk forhold kan være meget mere ægteskab minded.

Maricel søger mand via online filippinsk dating
Maricel 36 søgermand 33-50

Så mit råd til dig er igen at vælge et betalingssite og det her kan du trygt bruge, og du kan GRATIS kigge ind og se pigerne, men vil du skrive med dem, så koster det lidt men du får stor rabat 67%, hvis du tegner et medlemskab for flere måneder

Hvis du som mig også på et tidspunkt har overvejet andre lande end filippinerne, så kan du her se mere om thai dating med en masse søde og smukke thailændere.

Filippinerne dating – min klare anbefaling

Kim 38 søger mand 48-58 via filippinerne online dating
Kim 38 søger mand 48-58

Nu er FilipinoCupid med gratis tilmelding ikke gratis hele tiden. Du kan oprette en konto gratis, men for at læse beskeder fra pigerne, er du nødt til at lave en betalt profil – du får en stor rabat, hvis du tegner et medlemsskab for flere måneder…

Det er også delvist på dansk, og det er alle pengene værd, fordi pigerne er alvorlige om at møde udenlandske mænd. Tjek det selv ud – du kan blot klikke på linket i beskrivelsen eller billedet herunder.

Filippinsk dating → start med at opret din egen profil. Upload et billedet af dig selv, et, der klart viser, at du er en fremmed, fortrinsvis hvid mand. Du kan også udfylde resten af din profil. Så snart det sker, vil du få bunke på bunke af beskeder fra søde filippinere.

For det meste beskeder der bare siger “Hej, jeg tror, du er interessant, jeg tror du er cool, ha, ha. Venligst tilføje mig på Skype”, eller “tilføj mig på Facebook” eller noget i den stil. Det er totalt surrealistisk følelse!

Jhona 41 søger mand 37-55 i udlandet via filippinsk online dating
Jhona 41 søger mand 37-55

Hvis du har prøvet normalt online sider som singleliv.dk her i DK så ved du at man kan sende en masse beskeder ud og får måske 10% svar hvis man er heldig. I filippinsk dating er det den anden vej rundt. Det er de filippinske damer, der forsøger at få dig; Det er dig, der er prinsen på den hvide hest.

Jesil 42 søger mand 49-60 via filipinsk dating
Jesil 42 søger mand 49-60

Da jeg først startede min profil, selv før jeg selv havde købt en medlemskab eller rigtig udfyldt min profil, men kun sat et billede op fik jeg masser af beskeder om dagen fra søde filipina’er. Det var helt dejligt at være populær blandt pigerne for en gang skyld!

Upload et billede og din filippinerne dating er i gang med masser af beskeder fra ægte filippinske piger

Udfyld din profil og vær seriøs med det – måske den filippinske dame ikke umiddelbart læser det, så betyder det noget for de filippinske kvinder, som er seriøse om at finde den rigtige mand, så brug tiden og lav en god profil, hvis du virkelig vil finde en sød filippinsk kvinde.

Pigerne vil sige ting til dig som: “Åh, jeg har læst din profil, den er rigtig sjov!? Eller de vil kommentere på dit billede, “Ha, ha.? Eller de vil sige: “åh, bla, bla, bla, du er forfatter, hvad er du i gang med at skrive?” Det er indlysende, at nogle af dem ikke læser din profil før de skriver til dig.

Hvis du selv er fysisk i Filippinerne

Jesil 42 søger mand 49-60 - skal det være dig - prøv filippinerne online dating
Charmine 37 søger mand 35-80

Nu får du tonsvis af beskeder fra de filippinske piger, men de vil være fra hele landet. Den metode jeg brugte var, at hvis en pige sender en meddelelse til mig i et område, jeg er i, eller jeg har tænkt mig at være i, så sender jeg hende en besked?”Hey, du ser interessant ud, kan jeg få dit nummer og så vil jeg skrive til dig på et tidspunkt. Og, som regel er de friske. Det er temmelig let. Du behøver virkelig ikke at spille en masse mærkelige lege her eller bruge nogle taktiker. Bare værd åben, ærlig og rar.

Nu kommer du til det punkt hvor du skal kontakte pigen på sms. Bare send sms korte beskeder, noget i stil med “Hej [hendes navn], jeg er i dit område de næste par uger. Hvordan har du det?”.

Nogle af disse piger har tvivlsom engelsk, og du ønsker ikke at skræmme hende væk. At du nævner, at du i den kommende tid vil være nær hende, vil få hende til at have dig i sine tanker og speciel focus på dig.

Filippinsk dating - prøv lykken og find Gretskie 50 søger mand 55-70
Gretskie 50 søger mand 55-70

Fordi der er en masse mænd på FilipinoCupid, som søger en filipinsk kvinde, så har de smukke kvinder altid gang i en masse samtaler. Men hvis du nævner, at du er i hendes by eller at du er kommer til at være i hendes by, så bliver du pludselig meget mere interessant.

Læg nu mærke til hvor meget interesse hun viser dig, når hun skriver tilbage. Hvis hun skriver “Hej, det går godt” eller noget mere entusiastisk så er det et tegn på, at hun er interesseret.

Filippinsk dating – næste skridt

Så lad os sige at du fik sat en date op til at mødes kl 11:00. Foreslå at mødes til kaffe på Starbucks eller et offentlig

Find lykken i Filippinerne - Genien 31 søger mand 33-50
Genien 31 søger mand 33-50

sted. Det er lige meget om du tror at det er et godt sted for en date. En god date i Filippinerne med din nye filippinske kvinde er på et afdæmpet sted som som kaffebar. Eller måske bare have hende møde dig ved poolen, hvis du har en pool på dit hotel.

Igen er det vigtigt, at du ikke tænker for meget over det! Som jeg sagde, du virkelig kan ikke fejle i Filippinerne som en mand. Så bare hold det simpelt.

Filippinerne dating – Hvordan du undgår at bliver snydt for penge

smuk ung filippiner
Raine 33 søger mand 30-40

En vigtig ting er, at du ikke begynder at bruge en masse tid på en pige som begynder at fortælle dig hulke historier. Dette er desværre ret almindeligt da der er en masse mænd derude, der ikke aner hvad de laver og bliver taget ved næsen – så følg mine råd og undgå at blive snydt 🙂

Pigerne her er smarte. De vil ikke nødvendigvis sige, “åh, giv mig penge,” men de vil begynde at klage; åh, de har så svært ved at betale for deres undervisning i skolen eller: “åh, min bedstemor døde” eller: “åh, mit kæledyr døde”.

Chrismea 38 søger mand 34-52 - skal det være dig? prøv filippinerne dating
Chrismea 38 søger mand 34-52

Hvis hun begynder at klynke på noget tidspunkt omkring hendes liv, så stop alt kontakt da det kun vil være et spørgsmål om tid før hun begynder at spørge efter penge fra dig. Derudover siger det også noget om hendes personlighed.

Her kan du læse om en rigtig sød kvinde (fra Ukraine), som prøvede at lave et svindelnummer med mig, da vi skulle mødes efter at have datet online et godt stykke tid, og hun skulle have penge til flybilletter og visum overført til hende. Måden svindlen foregår på er meget ens bygget op over hele verdenen, så når du har læst den historie, er du meget mere opmærksom 🙂

Genalyn 44 søger mand 21-84 via online filipinsk dating
Genalyn 44 søger mand 21-84

Der viser at hun har en lav smerte tærskel til modgang. Hvorfor ville du ønske at være sammen med en pige, som klynker konstant? En pige fra Filippinerne, der klager over alt er kun irriterende og er ikke sjov at være sammen med.

Anyway, det er en kort oversigt. Jeg håber det hjælper nogle af jer derude.


en lykkelig mand med en smuk filippinsk kvinde | skal du også finde en smuk filippiner via filippinerne dating?

Asian dating filippinsk dating

Online dating er altid en behagelig oplevelse, og hvis du har den rigtige partner med dig, så kan du tilbringe noget kvalitetstid med denne partner. Desuden, hvis du finder den partner, som passer til dig og omvendt, så kan du endda blive gift med dem.

Dette skyldes mange udlændinge overveje asiater som en loyal partner, og de elsker at være sammen med den asiatiske person. I den seneste tid, vil du se mange tilfælde af en person, at blive gift med en filipinsk kvinde, som de har fundet via filippinsk dating på nettet eller via nogle venner, som allerede har fundet en filippinsk dame, og som så sætter dig i kontakt med nogen af hendes veninder fra filipinerne, og som også gerne vil finde en dansk kæreste…

Find lykken her - Ascon 45 søger mand 39-56
Ascon 45 søger mand 39-56

Denne tendens er stigende, og de resultater, de sådanne ægteskaber er også ganske høj.

Der er flere hjemmesider, der giver dig muligheder for at finde en kvinde fra præcist det land, som du ønsker.

Online Filippinsk dating gør det nemt at finde en kvinde fra et andet sted på jorden

At mødes på nettet er altid anset for at være den bedste måde at finde den rigtige kærlighed, og at også uden at risikere selv at være i et forhold. Mange gange er det set, at offline nemt blevet omdannet til forhold, og dette forhold vil ikke vare længe. For at undgå at dette sker for dig og at kende den person inden de kommer ind i forholdet, du skal have for at gøre online.

Filippinerne online dating - find Jamie 34 søger mand 44-55
Jamie 34 søger mand 44-55

Ser man på den nuværende tendens og succesrater for forholdet til asiater er det tilrådeligt, at du skal prøve det en gang. Desuden er der ingen skade i at prøve disse hjemmesider, og hvis du er single, så kan det hjælpe dig med at finde den perfekte partner for dig. Selv om der er masser af hjemmesider til rådighed til sådanne formål, og dermed skal du nødt til at læse de fuldstændige oplysninger før du tilmelder dig til hjemmesiden.

Flor 38 søger mand 45-65 via online dating
Flor 38 søger mand 45-65

Her kan du se mere om thai dating med en masse søde og smukke thai piger

De fleste danske mænd er temmelig interesseret i en filippinsk date med en smuk filippinsk dame

hvis du er en af de mænd, så vil du sikkert finde disse asiatiske kvinder tips meget nyttig. En simpel date kan ende i en alvorlig forhold, der kan føre til ægteskab; kvinder fra Filippinerne, Vietnam, Kina og Thailand er ofte populært valg blandt vestlige mænd. De to kulturer er meget forskellige på trods af denne virkelighed, ville det ikke stoppe enhver vestlig mand til dato, og gifte sig med en asiatisk kvinde. Da Asien er består af mange lande, at vælge den bedste til at gå ud med kan være ganske udfordrende.

Filippinerne dating - Lani 42 søger mand 35-65
Lani 42 søger mand 35-65

Evnen til at forstå og tale godt engelsk er en af grundene til, at vestlige fyre finder filippinske kvinder meget attraktive. Kommunikation er en meget vigtig del af en vellykket første date, og gå ud på en Filipina date betyder det, at du vil bruge en fælles sprog, og det er engelsk.

Så at kommunikere med hinanden, vil ikke længere være en stor problem mellem jer to. Et andet vigtigt faktum, at du behøver at vide om filippinske kvinder er, at de fleste af dem er kristne. Hvis religion er en vigtig faktor i dit forhold, så er du nødt til at overveje dette for at undgå enhver konflikt i fremtiden.

Filippinsk dating – vis respekt

To forskellige kulturer går ud på en date for første gang, kan kræve en masse justeringer. Du kan imponere din date ved at lære mindst par ord fra deres sprog. Du skal også huske på, at for de fleste asiatiske kvinder så betyder deres  familier en masse for dem, og at der er respekt for deres forældre ville betyde meget for dem. Hvis du seriøst tænker på at have et parforhold til en filippinsk kvinde, ville det være meget nyttigt at vide mere om deres kultur.

Mitch noget for dig - find hende her via filippinsk dating
Mitch 35 søger mand 33-52

Her kan du læse mere om filippinske piger og her læse mere om filippinske kvinder og hvordan de er sammenlignet med danske kvinder

Hvis du som mig også på et tidspunkt har overvejet andre lande end filippinerne, så kan du her se mere om thai dating og her kan du se mere om søde og smukke thai piger

Hvis du så tv2 serien om at finde kærligheden i asien, kan du læse mere om lykken med en asiatisk kvinde her