Online dating er den bedste måde at komme i kontakt med en filippiner en ofte brugt forkortelse for en filippinsk pige eller en filippinsk kvinde.Find din filipinske kvinde her -> stort udvalg af flotte filippinske kvinder via filipinsk online dating

Filippinske kvinder kan du finde på en masse barer, hvis du er i landet, men det er du sandsynligvis ikke, når du sidder og læser her på min side 🙂 og så er svaret jo filippinsk dating via brug af online dating på internettet jo en rigtig god måde at gøre det på med de fordele og ulemper, som det så har.

Så snart man snakker med andre om asiatiske dating-sider, så kommer alle idioterne med det samme og siger “Ha, ha, du udnytter bare disse piger” eller “de er kun interesseret i dine penge” og det er måske til dels også udgangspunktet for en del filippinske piger og filippinske kvinder, men rigtig mange vil gerne møde en udenlandsk mand, da der dels er prestige i det og dels har mange udenlandske mænd et godt ry, som gode og kærlige ægtemænd.

Filippinsk dating

Når du snakker med en filippinsk dame på internettet, så er der rigtig rigtig mange muligheder at vælge i mellem, og alle lover dig guld og grønne skove og masser af muligheder for at møde en sød filippiner.

Men hvordan vælger du så det rigtige sted at søge efter din filippinske kærlighed?

Et site, som jeg selv har brugt og med gode erfaringer og hvor du er sikret, at alle filippinske kvinder, som du kommer i kontakt med er fra middelklassen eller i det mindste arbejderklassen, og dermed ofte kan tale lidt engelsk er på FilipinoCupid, hvor sitet til dels også er på dansk og som er gratis at bruge til at begynde med, så du så at sige kan kigge på de søde filippinske kvinder inden du vælger, hvilken sød filippinsk dame, som du vil begynde at skrive med.

Filippinsk dating – De 3 mest pålidelige datingsider i Filippinerne

De bedste sider du kan bruge til at finde en dejlig ærlige filippinske kvinder er som sagt:

FilipinoCupid, DateInAsia.com, og Cherry Blossoms.

De er alle ærlige sider som man kan stole på, og der sidder altid rigtige piger bag ved profilerne. Desværre er de forskellige online datingsite med mulighed for at møde en sød filippiner typisk kun på engelsk.

Filippinsk dating -> find en filippinsk kvinde | masser af søde filippiner | gratis tilmeldingJeg har mest brugt FilipinoCupid som er med gratis tilmelding og delvist på dansk og med gode priser – især hvis du tegner dig for flere måneder, da du så får stor rabat. Du kan være gratis medlem ligesålænge, som du har lyst til og dermed masser af tid til at kigge på de smukke filipinske kvinder.

DateInAsia og også Cherry Blossoms har jeg prøvet at kigge på, men jeg kan ikke sige så meget om dem, bortset fra det faktum, at, fra hvad jeg har undersøgt det er et en smule ældre filippinske damer.

Hvis det interesseret dig, kan du tjekke dem ud. Personligt er jeg ikke sige for meget om det, fordi jeg ikke har brugt det så meget.

Pas på! det kunne være en mand

DateInAsia har jeg blandede følelser omkring. Det eneste lyspunkt er at det er gratis. Der er simpelthen for mange snyde profiler. Der er for mange trannies, alt for mange ladyboys, og også mange filippinske kvinder, der er meget umodtagelige. Så du kommer til at sidde her i Danmark, og sende millioner af beskeder ud om dagen og måske få en håndfuld svar.

Så som jeg sagde, den eneste grund til at jeg vil anbefale DateInAsia er fordi det er gratis, men du skal lære at frasortere alle de der ladyboys. For at få den største succes bør du ligge størstedelen af din indsats på FilipinoCupid | gratis tilmelding .

Mit første valg til de smukkeste kvinder i filippinerne

Nu er FilipinoCupid med gratis tilmelding ikke gratis hele tiden. Du kan oprette en konto gratis, men for at læse beskeder fra pigerne, er du nødt til at lave en betalt profil, hvilket koster ca 25 dollars om måneden, som svarer til omkring 175 kr. OBS – du får en stor rabat, hvis du tegner et medlemsskab for flere måneder…

Det er også delvist på dansk, og det er alle pengene værd, fordi pigerne er alvorlige om at møde udenlandske mænd. Og hvis du ikke tror mig, kan du blot klikke på linket i beskrivelsen eller billedet herunder.

Filippinsk dating -> find en filippinsk kvinde | masser af søde filippiner | gratis tilmelding

Filippinsk dating -> start med at opret din egen profil. Upload et billedet af dig selv, et, der klart viser, at du er en fremmed, fortrinsvis hvid mand. Du kan også udfylde resten af din profil. Så snart det sker, vil du få bunke på bunke af beskeder fra filippinske damer.

For det meste beskeder der bare siger “Hej, jeg tror, du er interessant, jeg tror du er cool, ha, ha. Venligst tilføje mig på Skype”, eller “tilføj mig på Facebook” eller noget i den stil. Det er totalt surrealistisk følelse!

Hvis du har prøvet normalt online sider som singleliv.dk her i DK så ved du at man kan sende en masse beskeder ud og får måske 10% svar hvis man er heldig. I dette specifikke tilfælde er det den anden vej rundt. Det er de filippinske damer, der forsøger at få dig; Det er dig, der er prinsen på den hvide hest.

Så hvad skal du ellers tænkte på med FilipinoCupid, ja, den første ting er at du skal igennem et sikkerhedstjek. Du kommer til at vise nogle officielle papirer som et kørekort. Du kan scanne det ind eller tage et billedet af det da det vil få flere piger til at være interesseret i dig. Ikke at du virkelig har brug for det.

Da jeg først startede min profil, selv før jeg selv havde købt en medlemskab eller rigtig udfyldt min profil, men kun sat et billede op fik jeg masser af beskeder om dagen fra søde filipina’er. Det var helt dejligt at være populær blandt pigerne for en gang skyld!

Upload et billedet og få masser af beskeder fra ægte filippinske piger

Udfyld din profil og vær seriøs med det – måske den filippinske dame ikke umiddelbart læser det, så betyder det noget for de filippinske kvinder, som er seriøse om at finde den rigtige mand, så brug tiden og lav en god profil, hvis du virkelig vil finde en sød filippinsk kvinde.

Pigerne vil sige ting til dig som: “Åh, jeg har læst din profil, den er rigtig sjov!« Eller de vil kommentere på dit billede, “Ha, ha.« Eller de vil sige: “Åh, bla, bla, bla, du er forfatter, hvad er du i gang med at skrive?” Det er indlysende, at nogle af dem ikke læser din profil før de skriver til dig.Filippinsk dating -> find en filippinsk kvinde | masser af søde filippiner | gratis tilmelding

Hvis du selv er fysisk i Filippinerne

Nu får du tonsvis af beskeder fra de filippinske piger men de vil være fra hele landet. Den metode jeg brugte var at hvis en pige sender en meddelelse til mig i et område, jeg er i, eller jeg har tænkt mig at være i, så  sender jeg hende en besked “Hey, du ser interessant ud, kan jeg få dit nummer og så vil jeg skrive til dig på et tidspunkt.« Og, som regel er de friske. Det er temmelig let. Du behøver virkelig spille en masse mærkelige lege her eller bruge nogle taktiker. Bare værd åben, ærlig og rar.

Nu kommer du til det punkt hvor du skal kontakte pigen på sms. Bare send små korte beskeder, noget i stil med “Hej [hendes navn], jeg er i dit område de næste par uger. Hvordan har du det?”.

Nogle af disse piger har tvivlsom engelsk, og du ønsker ikke at skræmme hende væk. At du nævner at du vil være nær hende vil få hende til at have dig i sine tanker og special focus på dig.

Fordi der er en masse mænd på FilipinoCupid, som søger en filipinsk kvinde, så har de smukke kvinder altid gang i en masse samtaler. Men hvis du nævner, at du er i hendes by eller at du er kommer til at være i hendes by, bliver du pludselig meget mere interessant.

Lig nu mærke til hvor meget interessant hun giver dig når hun skriver tilbage. Hvis hun skriver “Hej, det går godt” eller noget mere entusiastisk så er det et tegn til at hun er interesseret.

Filipinsk dating – næste skridt

Så lad os sige at du fik sat en date op til at mødes kl 11:00. Foreslå at mødes til kaffe på Starbucks eller et offentlig sted. Det er lige meget om du tror at det er et godt sted for en date. En god date i Filippinerne med din nye filippinske kvinde er på et afdæmpet sted som som kaffebar. Eller måske bare have hende møde dig ved poolen, hvis du har en pool på dit hotel.

Igen er det vigtigt at du ikke tænker for meget over det! Som jeg sagde, du virkelig kan ikke fejle i Filippinerne som en mand. Så bare hold det simpelt.

Hvordan du undgår at bliver snydt for penge

smuk ung filippinsk kvindeEn vigtig ting er at du ikke begynder at bruge en masse tid på en pige som begynder at fortælle dig hulke historier. Dette er desværre ret almindeligt da der er en masse mænd derude der ikke aner hvad de laver og bliver taget ved næsen – så læs her om forskellige typer filippinske datingsider.

Pigerne her er smarte. De vil ikke nødvendigvis sige, “Åh, giv mig penge,” men de vil begynde at klage; Åh, de har så svært ved at betale for deres undervisning i skolen eller: “Åh, min bedstemor døde” eller: “Åh, mit kæledyr døde”.

Hvis hun begynder at klynke på noget tidspunkt omkring hendes liv, så stop alt kontakt da det kun vil være et spørgsmål om tid før hun begynder at spørge efter penge fra dig. Derudover siger det også noget om hendes personlighed.

Her kan du læse om en rigtig sød kvinde (fra Ukraine), som prøvede at lave et svindelnummer med mig, da vi skulle mødes efter at have datet online et godt stykke tid, og hun skulle have penge til flybilletter og visum overført til hende. Måden svindlen foregår på er meget ens bygget op over hele verdenen, så når du har læst den historie, er du meget mere opmærksom 🙂

Der viser at hun har en lav smerte tærskel til modgang. Hvorfor ville du ønsker at være sammen med en pige, som klynker konstant? En pige fra Filippinerne, der klager over alt er kun irriterende og er ikke sjov at være sammen med.

Anyway, det er en kort oversigt. Jeg håber det hjælper nogle af jer derude.

en lykkelig mand med en smuk filippinsk kvinde | skal du også finde en smuk filippiner

Asian dating >< filippinsk dating

Online dating er altid en behagelig oplevelse, og hvis du har den rigtige partner med dig, så kan du tilbringe noget kvalitetstid med denne partner. Desuden, hvis du finder den partner, kompatibel til dig, så du kan endda blive gift med dem.

Dette skyldes mange udlændinge overveje asiater som en loyal partner, og de elsker at være sammen med den asiatiske person. I den seneste tid, vil du se mange tilfælde af en person, at blive gift med en filipinsk kvinde, som de har fundet via filippinsk dating på nettet eller via nogle venner, som allerede har fundet en filippinsk dame, og som så sætter dig i kontakt med nogen af hendes veninder fra filipinerne, og som også gerne vil finde en dansk kæreste…

Denne tendens er stigende, og de resultater, de sådanne ægteskaber er også ganske høj.

Der er flere hjemmesider, der giver dig muligheder for at finde en kvinde fra præcist det land som du ønsker.

Online dating gør det nemt at finde en kvinde fra et hvilket som helst sted på jorden

At mødes på nettet er altid anset for at være den bedste måde at finde den rigtige kærlighed, og at også uden at risikere selv at være i et forhold. Mange gange er det set, at offline nemt blevet omdannet til forhold, og dette forhold vil ikke vare længe. For at undgå at dette sker for dig og at kende den person inden de kommer ind i forholdet, du skal have for at gøre online.

Ser man på den nuværende tendens og succesrater for forholdet til asiater er det tilrådeligt, at du skal prøve det én gang. Desuden er der ingen skade i at prøve disse hjemmesider, og hvis du er single, så kan det hjælpe dig med at finde den perfekte partner for dig. Selv om der er masser af hjemmesider til rådighed til sådanne formål, og dermed skal du nødt til at læse de fuldstændige oplysninger før du tilmelder dig til hjemmesiden.

Her kan du se mere om thai dating med en masse søde og smukke thai piger

De fleste danske fyre er temmelig interesseret i en date med en smuk filippinsk dame

hvis du er en af de fyre, så vil du sikkert finde disse asiatiske kvinder tips meget nyttig. En simpel date kan ende i en alvorlig forhold, der kan føre til ægteskab; kvinder fra Filippinerne, Vietnam, Kina og Thailand er ofte populært valg blandt vestlige fyre. De to kulturer er meget forskellige på trods af denne virkelighed, ville det ikke stoppe enhver vestlig fyr til dato, og gifte sig med en asiatisk kvinde. Da Asien er består af mange lande, at vælge den bedste til at gå ud med kan være ganske udfordrende.

Evnen til at forstå og tale godt engelsk er en af grundene til, at vestlige fyre finder filippinske kvinder meget attraktive. Kommunikation er en meget vigtig del af en vellykket første date, og gå ud på en Filipina date betyder det, at du vil bruge en fælles sprog, og det er engelsk.

Så at kommunikere med hinanden, vil ikke længere være en stor problem mellem jer to. Et andet vigtigt faktum, at du behøver at vide om filippinske kvinder er, at de fleste af dem er kristne. Hvis religion er en vigtig faktor i dit forhold, så er du nødt til at overveje dette for at undgå enhver konflikt i fremtiden.

To forskellige kulturer går ud på en dato for første gang, kan kræve en masse justeringer. Du kan imponere din date ved at lære mindst par ord fra deres sprog. Du skal også huske på, at de fleste asiatiske kvinder pleje en masse for deres familier, er respekt for deres forældre ville betyde meget for dem. Hvis du seriøst tænker på at have et parforhold til en filippinsk kvinde, ville det være meget nyttigt at vide mere om deres kultur og browse på nogle asiatiske kvinder tips også.

Filippinsk dating -> find en filippinsk kvinde | masser af søde filippiner | gratis tilmelding

Her kan du læse mere om filippinske piger og her læse mere om filippinske kvinder og hvordan de er sammenlignet med danske kvinder og du kan få tips til at finde din filippiner her

Hvis du som mig også på et tidspunkt har overvejet andre lande end filippinerne, så kan du her se mere om thai dating og her kan du se mere om søde og smukke thai piger

Hvis du så tv2 serien om at finde kærligheden i asien, kan du læse mere om lykken med en asiatisk kvinde her