Der er mange danske mænd som søger lykken i udlandet – og især kvinder fra Filippinerne eller kvinder fra Thailand er de mest populære, så i dag er der mange asiatiske kvinder i Danmark. Danmarks statistik dokumenterer klart en i statistik over bryllupper og nationalitet, at det er i de 2 lande, at danske mænd udlever drømmen om, at lykken er en asiatisk kvinde….

Det ses tydeligt, at det er thailandske kvinder og filippinske kvinder, som danske mænd går efter – deraf de mange asiatiske kvinder i Danmark. Polen ligger også højt, hvilket ikke er så underligt, da vi gennem årene har haft rigtig mange polske håndværkere og andre polakker i Danmark.

Lykken er asiatiske kvinder – eller hvad?

Det er desværre ikke uden udfordringer at lede efter kærligheden i et andet land, som endda ligger rigtig langt væk, og dertil kommer så sproglige og kulturelle udfordringer.

Derfor er online dating blevet et kæmpehit for danske mænd, men pas på for der er nogle faldgrupper:

  • dels er der en del thailandske og filippinske kvinder som prøver at snyde de danske mænd for hvem lykken er en asiatisk kvinde
  • dels er der dating sites som er baseret på, at du skal købe tickets/tokens eller lignende og hver mail eller anden kontakt med en kvinde koster en ticket/token, og dating sitet har derfor en interesse i at holde kommunikationen i gang så længe som muligt, hvilket jo ikke er i din interesse,
  • så derfor skal du vælge et online dating site, hvor du betaler et fast beløb for en måned – jeg kan anbefale dig, at bruge et af disse her 2 online dating bureauer, og hvor der er gratis tilmelding og dermed mulighed for at se hvilke kvinder der er, og det er delvist på dansk, og hvis du vælger at blive betalende medlem og dermed kunne skrive med kvinderne, så er der stor rabat, hvis du tegner 3 eller 6 måneder 🙂
Lykken er en asiatisk kone | masser af smukke Thai kvinder - find lykken og din asiatiske kone her

lykken er en asiatisk kone | find en filippinsk kone i Filippinerne | masser af søde filippiner | gratis tilmelding

 

Lykken er asiatiske kvinder – men hvad kendetegner en asiatisk kvinde i Danmark?

Her taler vi jo primært om kvinder fra Thailand og kvinder fra Filippinerne, som er de kvinder, som dansk mænd primært foretrækker, når de skal finde kærligheden i udlandet.

Her kan du finde mere information om dating kvinder fra Thailand

Her kan du finde mere information om filippinsk dating

Lykken er en asiatisk kvinde

Ja, hvis du følger mange af mine tips, ja så er det muligt at finde lykken 🙂 og der vil blive endnu flere asiatiske kvinder i Danmark.

Held og lykke med at finde kærligheden….