Der er mange danske mænd som søger lykken i udlandet – og især kvinder fra Filippinerne eller kvinder fra Thailand er de mest populære, så i dag er der mange asiatiske kvinder i Danmark. Danmarks statistik dokumenterer klart en i statistik over bryllupper og nationalitet, at det er i de 2 lande, at danske mænd udlever drømmen om, at lykken er asiatiske kvinder….

Det ses tydeligt, at det er thailandske kvinder og filippinske kvinder, som danske mænd går efter – deraf de mange asiatiske kvinder i Danmark. Polen ligger også højt, hvilket ikke er så underligt, da vi gennem årene har haft rigtig mange polske håndværkere og andre polakker i Danmark.

Lykken er asiatiske kvinder – eller hvad?

Det er desværre ikke uden udfordringer at lede efter kærligheden i et andet land, som endda ligger rigtig langt væk, og dertil kommer så sproglige og kulturelle udfordringer.

Derfor er online dating blevet et kæmpehit for danske mænd, men pas på for der er nogle faldgrupper:

  • dels er der en del thailandske og filippinske kvinder som prøver at snyde de danske mænd for hvem lykken er en asiatisk kvinde
  • dels er der dating sites som er baseret på, at du skal købe tickets/tokens eller lignende og hver mail eller anden kontakt med en kvinde koster en ticket/token, og dating sitet har derfor en interesse i at holde kommunikationen i gang så længe som muligt, hvilket jo ikke er i din interesse,
  • så derfor skal du vælge et online dating site, hvor du betaler et fast beløb for en måned – jeg kan anbefale dig, at bruge et af disse her 2 online dating bureauer, og hvor der er gratis tilmelding og dermed mulighed for at se hvilke kvinder der er, og det er delvist på dansk, og hvis du vælger at blive betalende medlem og dermed kunne skrive med kvinderne, så er der stor rabat, hvis du tegner 3 eller 6 måneder 🙂
Lykken er en asiatisk kone | masser af smukke Thai kvinder - find lykken og din asiatiske kone her

lykken er en asiatisk kone | find en filippinsk kone i Filippinerne | masser af søde filippiner | gratis tilmelding

Lykken er asiatiske kvinder – men hvad kendetegner en asiatisk kvinde i Danmark?

Her taler vi jo primært om kvinder fra Thailand og kvinder fra Filippinerne, som er de kvinder, som dansk mænd primært foretrækker, når de skal finde kærligheden i udlandet.

Her kan du finde mere information om thai dating

Her kan du finde mere information om filippinsk dating

Asian dating i Danmark

er også en oplagt mulighed – der er rigtig mange asiatiske kvinder i Danmark, som stadig har veninder i hjemlandet, som også gerne vil her til Danmark – det så vi blandt andet i forbindelse med den TV2 serie som hed “Lykken er en asiatisk kvinde“, hvor vi fulgte forskellige kvinder fra asian som havde fundet lykken i Danmark. I en række serier på 4 fulgte TV2 så de forskellige par i deres liv og deres udfordringer med at få 2 kulturer til at fungere sammen, og hvad der især var godt, men også hvad der især var en udfordring for parrene – her var det især forskellen i forholdet til familie og venner, hvor de asiatiske kvinder fokuserede meget på at have et tæt og forpligtigende forhold til såvel familien i asian som her i Danmark, samt en meget større lyst til fester og samvær med venner / veninder – altså asiatiske kvinder i Danmark er generelt meget mere sociale end vi danske mænd.

Disse kvinder brugte så også asian dating i Danmark til at få sat andre par sammen ved fester, hvor fraskilte asiatiske kvinder, så kunne møde mænd fra Danmark eller, hvor de havde nogle fra deres hjemland som gerne ville til Danmark – det sidste så vi i en tv serie som hed fra Thy til Thailand – du kan se mere her på Wikipidia om asian dating i Danmark, hvor det mere gik på at Thailandske kvinder skulle til Danmark via eksisterende kontakter i Danmark – altså en form for asian dating i Danmark, hvor herboende thailandske kvinder aktivt arbejdede for at finde kvinder fra deres hjemegn og sætte dem sammen med relevante danske mænd – altså en ret aktiv form for dating.

Lykken er en asiatisk kvinde

Ja, hvis du følger mange af mine tips, ja så er det muligt at finde lykken 🙂 og der vil blive endnu flere asiatiske kvinder i Danmark.

Held og lykke med at finde kærligheden….