Din kommende russiske kvinde? Prøv gratis -> find russiske kvinder onlineRussiske kvinder er ofte ret flotte og attraktive, og de russisk kvinder kommer fra en kultur, som ikke er så fjern fra vores, så der er gode muligheder for, at de relativt nemt falder til i Danmark – en del af dem og især dem, som er på internationale datingsites har ofte en uddannelse – ellers har de sandsynligvis ikke lært at tale engelsk 🙂

Før jeg starter vil jeg gerne sige et par ord om forskellen mellem postordrebrude og det at date for at finde russiske kvinder online.

Udtrykket “russian mail order brides” som er et engelsk udtryk, syntes at antyde, at du kan komme med nogle ønsker for, hvad ud leder efter i en russisk kvinde og så kan du “køb en russisk kvinde“, som er klar til at komme med hjem!

Her vil jeg lige fortælle dig, at hvis du ønsker at øge dine odds for sand lykke og en kærlig russisk kvinde, så skal du bruge en tid og kræfter på at finde russiske kvinder og møde dem via Skype og på anden måde have dialog med de russiske kvinder.

Selvfølgelig skal du så til sidst møde din nye russiske kærlighed ansigt til ansigt for at være sikker på, at I begge har taget den rigtige beslutning.

Russiske kvinder >< “mail order brides”

Det er, hvad online dating af russiske kvinder handler om. Beklager de herrer, hvis jeg har skuffet dig, men “mail order brides” eksisterer ikke borset fra meget lyssky steder. Steder som du burde holde dig langt væk fra, og jeg er helt sikker på, at du vil takke mig for det råd senere hen.

Nu hvor vi kender forskellen på “mail order brides” og de oprigtige russiske kvinder, som du kan finde via online dating bureauer, så lad os komme i gang.

Online Dating med russiske kvinder – ting du SKAL vide før du starter

Hvorfor date russiske kvinder?

Der er flere grunde til at vælge dating af russiske kvinder frem for kvinder fra andre lande, hvis du overvejer international dating.

 • Russisk kultur og russiske kvinder er generelt afslappede, venlige, fordomsfri og er accepterende.
 • De fleste russere har lært engelsk i folkeskolen og kan hurtigt tale flydende engelsk når de kommer i et forhold.
 • Russiske kvinder er behageligt at være omkring – og deres højeste prioritet er sikkerhed og kærlighed.

Overvejer du at finde en kvinde fra Ukraine, så læs mere her om dating af ukrainske kvinder

Kvinder fra Rusland har typisk fokus på ægteskab og kernefamilien

Russiske kvinder er mere familie orienteret. De ser deres fremtid som hustruer og mødre i forhold til de danske kvinder, som har fokus på karriere.

At være en kerne familie med børn og en kærlig mand er det vigtigste for en russisk kvinde.

Når du dater en russisk kvinde skal du være klar over, at de lægger vægt på engagement og søger mænd, der er villige og i stand til at forpligte sig på lang sigt.

I Rusland er det forventet af  kvinderne, at de gifter sig og får børn.

Succes med karrieren er IKKE en acceptabel erstatning for en familie. Kvindernes succes er målt på deres evner som en god mor og kærlig kone.

Russisk kvinder – glem hvad du måske har hørt om kvinder fra Rusland

Din kommende russiske kvinde? prøv at finde hende her via online dating:)

Din kommende russiske kvinde?

Langt størstedelen af de russiske kvinder du kan finde på diverse online dating sider er ikke fattige eller kommer fra udsatte familier, mens de leder efter en mand til at redde dem.

Det er lang tid siden at russiske kvinder ville reddes bort fra Sovjetunionen af en rig ældre vesterlænding. Hvis du vil have en russisk kvinde til at skænke dig sit hjerte, skal du nu til dags tilbyde hende mere end dine pengepung.

Russiske kvinder kan lide at arbejde og er ambitiøse. De er langt fra dovne og leder ikke efter nogen til at tage sig af dem, som rygterne siger.

De er veluddannede, velformuleret, intelligente kvinder, der simpelthen ikke har fundet, hvad de leder efter når det kommer til deres familie liv.

Selvom russiske kvinder er meget familie-orienteret, betyder det ikke, at de foretrækker at blive hjemme med børnene hele deres liv.

Det er normalt for kvinder i Rusland at have et arbejde ved siden af passe på hjemmet. Dog vil familien altid være første prioritet.

Online dating med kvinder fra Rusland har meget at tilbyde. Typisk leder de ikke efter en opholdstilladelse i et andet land, men en mand, der lever op til deres standarder og som de kan give deres kærlighed – jeg kan anbefale dig, at bruge RussianCupid.com, som er en seriøs hjemmeside, hvor der er gratis tilmelding og til dels på dansk.

Hvad kendetegner en russisk kvindes personlighed

 • Russiske kvinder elsker at shoppe, sludre og andre typiske kvinde ting.
 • De er meget generøs af natur, åndelige og familie orienteret og ikke kan lide at udnytte andre mennesker.
 • Generelt er kvinder fra Rusland meget mere tålmodig end vestlige kvinder og er meget overbærende.
 • De er partnere, ikke er konkurrenter.
 • De kan også have lavt selvværd og være usikker.
 • Russiske kvinder er generelt godt uddannede og læser mere end den gennemsnitlige vesterlænding.
 • Ruslands uddannelses system fungere endda bedre end andre vestlige landes (dog ikke bedre end Danmarks).
 • Russerne nyder teater, opera og andre live-optrædener.

rød håret ung russisk kvinde | find russiske kvinder som hende her via online datingRussiske kvinder – kulturforskellen mindre end man skulle tro

Det er derfor usandsynligt, at du vil støde på en kvinde, som vil have svært ved at vende sig til den danske kultur, eller der vil være større kultursammenstød.

Hun vil sandsynligvis nyde at tilbringe tid med dig på dine foretrukne steder som sportsbegivenheder, film eller en gåtur i naturen hvor hun kan se og lære de danske skikke og omgangsmåde.

Da hun sandsynligvis allerede har studeret engelsk i skolen, vil hun hurtigt mestrer det, og når hun kommer til Danmark vil hun sikkert begynde at lære dansk. Du skal dog være forbedret på at det ikke kommer til at være let for hende at forlade hendes eget land.

Hvad leder de russiske kvinder efter i danske mænd?

Russiske kvinder er interesseret i at møde mænd, de ikke har kunne finde i Rusland – mænd, der er sunde, intelligente og med god hygiejne.

De ønsker at blive forelsket som alle andre kvinder.

Selvom du har mange penge er det ikke nok i sig selv; mange russiske kvinder syntes at en god personlighed er en af de vigtigste karaktertræk i en mand og ægtefælle. Selvfølgelig er det vigtigt at du har styr på finanserne og så i kan starte en familie. Især hvis det er meningen af hun skal flytte til Danmark.

Russiske kvinder er efter manges mening blandt de smukkeste i verden

Der er en grund til at Rusland er et af de lande der har aller flest top modeller, så derfor vælger mange danske mænd online dating af russiske kvinder….

Man har hørt rygter om at kvinderne er meget mere attraktive i Rusland end andre kvinder rundt om i verden og at de ældes godt. En 40-årig russer kan ligne en 28-årig dansk pige.

De kan også godt lide at gå i sexet tøj og gøre noget ud af deres make-up selv når de slapper af derhjemme.
Hvis du finder dig en kvinde igennem de russiske dating sider vil du altid have en skønhed i hjemmet!

Alders forskel mellem dig og russisk kvinder

I Rusland er det almindeligt at aldersforskellen mellem partnerne ligger på omkring 5 til 15 år.

Så du skal ikke blive overrasket, hvis du bliver kontaktet af kvinder fra Rusland, der er op til 15 år yngre. Dette kan skyldes følgende:

 • Der er langt flere kvinder end mænd i Rusland. Det er derfor sværere at finde en mand.
 • Kvinderne har en tendens til at starte familier tidligere i livet – i deres tidlige eller midten af 20’erne.
 • Uddannelsessystemet i Rusland er bygget op så kvinder kan starte en stabil karrierer efter de fylder 24.
 • Russiske kvinder føler sig mere komfortable med mænd, der er mindst 5 til 10 år ældre.
 • Piger og kvinder i Rusland er mere modne i forhold til deres alder og foretrækker at gifte sig med en mand der er 10 til 20 år ældre.
 • Kvinder i Rusland foretrækker en moden mand for med alderen kommer nemlig modenhed, visdom, finansiel stabilitet og evnen til at forsørge en kone og børn.
 • Russiske kvinder, der søger ældre mænd har ofte været gift en gang før med en jævnaldrende mand, som var umoden og uansvarlig.

Dating og valg af en yngre kvinde fra Rusland

Du skal dog være klar over at en kvinde i midten til slutningen af 20’erne sandsynligvis ønsker at starte en familie hellere før end senere, og en ældre mand kunne være mere tiltalende, da han højt sandsynlig vil være en bedre forsørger, men vær opmærksom på, at hvis din kommende russiske kvinde er ung, så vil hun sikkert gerne have børn, og du skal derfor afgøre med dig selv, om du er klar til børn.

Du ønsker ikke at ende op med en russisk kone, der ikke har stærke følelser for dig. Hvor pengene er det der driver værket. Derfor så tænk dig om en ekstra gang før du dater en russer der er mere end 15 år yngre end dig.

 

Prøv dating – russiske kvinder har meget at byde på

Sandheden om dating i Rusland for danske single mænd

Meget af det, du måske har hørt om russiske kvinder er myter og ikke alle er ude på at snyde dig – kun en mindre del, som du relativt nemt kan undgå at falde i kløerne på.

Jeg har hørt fra mange glade vestlige mænd om, hvor vidunderlige russiske kvinder er, og at mændene var glade for at de valgte online dating.

Russiske kvinder er glimrende hustruer, fordi de gør en ekstra indsats, og er gode til at tilpasse sig nye situationer – herunder at flytte til et fjernt land og lære en ny kultur at kende.

Du vil også blive glad for at høre, at succesraten for internationale ægteskaber er betydeligt højere end for traditionelle ægteskaber herhjemme.

Du kan være sikker på at en russisk kvinde vil gøre alt for at jeres forhold blomstrer og at i får et godt familie liv.

Flot russisk kvinde | her kan du finde en russisk kvinde som kan blive din kone

Hvordan kommer man i kontakt med russiske kvinder?

Det mest oplagte er via online dating, hvor heldigvis langt de fleste russiske kvinder er ærlige, så er det dog Østeuropa vi snakker om, og der vil være falske profiler og kvinder, som vil prøve at snyde dig – men brug dette dating firma, så garanterer jeg næsten, at du ikke vil blive snydt 🙂

Her er et par gode råd som vil sikre dig at du ikke bliver scammed.

De 3 bud du skal følge når det kommer til østeuropæiske dating sider for at finde en russisk kvinde

Disse 3 råd er sundt fornuft men det er godt lige at blive mindet om dem inden man falder pladask for en sød smuk kvinde fra Rusland!

 1. Sørg for at du har kendt pigen i et stykke tid – 1-2 måneder minimum – før at du arrangere at tager til Rusland for at møde hende. På den måde har du længere tid til at lære hende bedre at kende og se om der ting ved hende der virker mystiske.
 2. Du må ALDRIG sende penge til en pige som du ikke har mødt. Lige meget hvor dejlig og sød hun er og hvor store problemer hun har så lad dig ikke lokke. Der er svindlere i alle lande og de kender dine svage sider og de vil prøve at udnytte dem!
 3. Giv hende ikke dit telefon nummer eller adresse før du har mødt hende eller i det mindste set hende på video chat som Skype. Det er vigtigt at du har ansigt-til-ansigt samtaler med kvinden før du begiver dig ud i nogen form for økonomisk investering i forholdet.

Russiske kvinder – hvilket online russisk dating site?

Når du leder et sted at møde de russiske kvinder, så vil din succes afhænge gevaldigt af hvilke russiske dating sider du vælger. De bedste sider er altid hjemmesider hvor man skal betale for et medlemskab fremfor dem, hvor du skal betale hver gang for at emaile og andre oplysninger – på de sider, er formålet at få dig til at emaile – sende beskeder frem og tilbage så længe som muligt.

Vælg online dating sider, hvor du kan se kvinderne først og hvor du betaler for et medlemskab med adgang til det hele – så kender du udgiften.

online russisk dating | find russisk pige som hende herNår du bruger betalingssider sortere man nemlig en masse af de falske profiler fra, og man undgår langt størstedelen af kvinderne, der bare vil have dine penge. Du kan godt prøve de gratis løsninger men du skal være forberedt på at bruge lang tid på at finde kvinder med ærlige intentioner.

Det gode ved betalingsløsninger er, at de sikre kvindernes identitet. Man skal sende billede ID ind som kvinde, og de bliver først tilmeldt, når en ansat har set deres ansøgning igennem.

Man kan stadig være uheldig og finde en uærlig russisk kvinde, men du er 100 gange bedre stillet end på de gratis sider.

Og så længe du bruger din fornuft og følger min 3 råd så har du intet at bekymre dig om.

Russiske kvinder – bedste dating site

Denne dating side RussianCupid har klart det største antal ægte profiler med tusindvis af kvinder online hele tiden. Du vil derfor have de bedste chancer her for at finde en kvinde, der er et godt match.

Med RussianCupid kan du tilmelde dig gratis, uploade et profil billede og se om der er nogle russisk kvinder, der er interesseret. Hvis der er nogle søde kvinder, der viser interesse, så kan du altid skifte til et betalingsmedlemskab får at få lov til at tage fuld kontakt.

Hvis du beslutter dig for at til et premium membership så er gebyret også til at leve med. Sidste gang jeg så kostede en måneds medlemskab $25 som er omkring 175 kr. OBS – stor rabat hvis du tegner for flere måneder med det samme 🙂

Hvis du tog på date med en dansk kvinde ville tur på restaurant hurtigt koste dig 500 kr – så jeg syntes ikke det er dyrt.

»Russisk kvinde” og “russisk pige ” er de ord, der skrives titusinder af gange i forskellige søgemaskiner på internettet af mænd, der gerne vil finde en smuk og dejlig kvinde fra Rusland.

Russiske Kvinder Søger Danske Mænd – hvorfor?

Vidste du, at Rusland har millioner flere kvinder end mænd?

Ifølge statistikken, er der en meget lille chance for kvinder over 30 år at blive gift med en russisk mand.

Her er forskellige grunde til dette:

 • dødelighed i den arbejdsdygtige alder for mænd er høj
 • de fleste russiske mænd misbruger alkohol osv

Russiske kvinder i Danmark er der efterhånden en hel del af.

Russiske kvinder præsenteres for danske mænd af talrige ægteskab agenturer på internettet.

Men det er et faktum, at russiske kvinder søger danske mænd, som i Rusland har et godt ry 🙂

Når man ser sådanne kvinder, så er det ret nemt at forstå, at der er mange russiske kvinder i Danmark.

Vidste du, at en varm og sexet russisk brud er ekstremt feminin, lidenskabelig, sensuel og taknemmelig? Hendes »romantisk sødme” gør hendes søgen efter en tilfredsstillende og kærligt forhold. Elskov er ikke et hårdt arbejde for hende. På den modsatte, det er den glæde og skønhed gensidig tilfredshed.

Vidste du, at de fleste af russiske brude er virkelig smukke?

Smukke russiske brude har kvaliteter, som er højt ønsket af mænd. Hvad skaber russisk skønhed? Her er de mest oplagte funktioner: charmerende smil, blå øjne, venlighed og lyst til at pleje og hjælp, smukke kindben, fair teint … Hvilket er det mest imponerende? Svært at vælge. Muligvis, de gør en uimodståelig blanding, og derfor er der et stigende antal russiske kvinder i Danmark.

Russiske kvinder søger danske mænd – pas på svindel

Det er heldigvis relativt nemt at undgå, hvis du tænker dig om, og bruger det rigtige online dating bureau – vælg som udgangspunkt et, hvor du betaler er fast gebyr, og undgå dem, hvor du køber nogle enheder, som du skal bruge, hvis du skal se en besked eller skrive en – det opfordrer jo i sagens natur til at holde korrespondancen i gang så længe som muligt og jo flere jo bedre.

Har du betalt et fast gebyr, så er det op til dig, hvor ofte og med hvor mange russiske kvinder søgende danske mænd, som du vil have kontakt med.

Undgå svindel ved at bruge det rigtige bureau 🙂

Østeuropæiske kvinder – flere valgmulighederRussiske Kvinder Søger Danske Mænd

Når der tales om østeuropæiske kvinder, så tænkes der nok typisk på dem fra Ukraine og Rusland, da det er de 2 lande hvorfra langt de fleste østeuropæiske kvinder kommer fra – en undtagelse er Polen, da vi gennem årene har haft rigtig mange polske håndværkere arbejdende i Danmark, og som så har fået deres kæreste herop, og siden stiftet familie og blevet bosiddende i Danmark – men polske kvinder regnes idag nok ikke som østeuropæiske kvinder, da Polen er et EU land med en flot økonomi mm – hvor betegnelsen østeuropæiske kvinder mere går på kvinder fra mere fattige lande.

En anden betegnelse er baltiske kvinder eller kvinder fra Baltikum, som jo dækker over kvinder fra de 3 baltiske lande slået sammen i en betegnelse.

Østeuropæiske kvinder

er nok også kvinder fra Hviderusland, men når vi ser på antallet af kvinder, som er på diverse internationale datingsites, så er det langt overvejende kvinder fra Ukraine og Rusland, som der er tale om, og jeg har derfor valgt at fokusere på disse 2 områder af østeuropæiske kvinder…

Så her kan du læse mere om dating med kvinder fra Ukraine, som har mange ligheder med russiske kvinder, og her kan du læse mere om ukraine dating, hvis du har lyst…

Her kan du læse mere om russisk dating og her kan du læse mere om russiske piger