Filippinske kvinder – hvordan er de så sammenlignet med danske kvinder?

Hvordan er filippinske kvinder? - se det store udvalg her og få succes med dating filippinerne
Macy 34 søger mand 30-45

Det er der jo nok ikke noget klart svar på – ligesom hvordan er en dansk kvinde, men der er selvfølgelig nogle klare forskelle generelt på hvordan er dansk kvinder og hvordan er fillipinske kvinder?

Hvordan filippinske kvinder er afhænger meget af, hvor hun kommer fra i landet – om hun kommer fra land eller by, og hvilken uddannelse, som hun har fået og hele hendes families baggrund.

Dog er der en ting som jeg har oplevet og de af mine venner som også har en filippinsk kvinde er, at du må indstille dig på, at hun typisk er ekstremt meget knyttet til sin filippinske familie. Filippinerne er meget tættere knyttet til deres familier, end vi er her i Danmark – det er meget typisk filippinsk

Kommende filippiner i Danmark - Seanahya 36 søger mand 40-60
Seanahya 36 søger mand 40-60

tankegang.

Filippinske kvinder – hvordan er de så i forhold til danske kvinder?

– så er den umiddelbart største forskel nok forholdet til familien / familiens betydning, samt en oplevelse hos den filipinske kvinde af at have en forpligtigelse til at hjælpe familien på alle måder – især økonomisk.

Remy 50 - en kommende filippiner i Danmark
Remy 50 søger mand 43-59

Med hensyn til det økonomiske, så er det vigtigt, at du og din filippinske kvinde bliver enige om, hvordan og hvor meget økonomisk hjælp, som I er i stand til at yde hendes familie, samt også hvor tit, at I påtænker at rejse til Filippinerne, da det er ret kostbart i flybilletter mm.

Nogle familier i filippinerne ser deres pårørende i Danmark, som en guldkalv. Så længe du og din filippinske kvinde har aftalt om, hvordan og hvornår og hvor ofte økonomisk hjælp skal gives og i hvilke tilfælde, er der som regel ingen problemer.

Hvordan er filippinske kvinder i forhold til danske mænd og omvendt?

Der er også mange forskelle – typisk omkring arbejdsfordelingen i hjemmet, som er meget anderledes end den typiske dansk, hvor vi meget deles om husarbejdet.

Filippinnere i Danmark bliver der flere og flere af - måske også Remie?
Remie 44 søger mand 45-65

Første gang jeg havde en Filippinsk kvinde var det en stor overraskelse for mig, at hun på ingen måde forventede, at jeg skulle hjælpe med at tage ud af bordet og vaske op. Jeg skulle bare sætte mig ind i sofaen og vente på min kaffe eller, hvad du nu var. Min filipinske kone var til gengæld ret overrasket over, at jeg dels kunne lave mad dels godt kunne lide at lave mad – det havde hun ikke oplevet i filippinerne – så det var en anden forskel på spørgsmålet “hvordan er filippinske kvinder?” – så der var virkelig for hende en stor forskel fra hendes hjemland ved at være filippiner i Danmark

Milred en kommende filippiner i Danmark?
Milred 41 søger mand 39-57

Til gengæld så er danske mænd meget mere åbne og velvilligt indstillet på at acceptere hendes børn fra tidligere forhold end filippinske mænd generelt er, og det er klart noget som vægter tungt hos en filippinsk kvinde, når hun skal vælge mand og hvis hun har børn fra tidligere forhold. Det er en af mange forskellige årsager til, at der er så mange filippinere i Danmark. Hvor mange filippinere der er i Danmark er svært at svare på, da der er mange unge piger, som arbejder som aupair og mange filippinske kvinder kommer også til Danmark på turistvisum, hvor de søger besøger familiemedlemmer, og måske også prøver at finde en dansk mand, så de også kan blive en filippiner i Danmark.

Filippinere i Danmark – tips om dating filippinerne ✓️

Du skal altid huske på, at et hvilket som helst ægteskab er et kompromis mellem 2 parter, som jo er forskellige på mange måder og det er uanset hvilken kvinde (filippinsk eller dansk) som du gifter sig med. Det er vigtigt at huske, at det handler om “give and take”, hvis du vil have et lykkeligt samliv uanset, hvilket land, som hun kommer fra.

Find din kommende filippiner i Danmark her
Spar 67 % hvis du tegner dig for 12 måneder, og så koster det kun kr. 100 pr. måned

Det er også vigtigt, at du husker, at uddannelse og sprog kan være svære barrierer for din filippinske kvinde, og at det er vigtigt, at du støtter hende så godt, som du kan på alle punkter – det er trods alt en stor udfordring for hende at være filippiner i Danmark – så støt hende mest muligt 🙂

Spørgsmålet “Hvordan er filippinske kvinder?” er altså ikke lige sådan at svare på, men jeg håber, at du har fået et indblik i nogle af de forhold som gør sig gældende i forhold til “hvordan er filippinske kvinder i forhold til danske kvinder?

Dating af Filippinske kvinder

Søde filippinere i Danmark - find din her
Maivecute 54 søger mand 40-60

Der er således rigtig mange faktorer at overveje, når du søger ægte kærlighed med filippinsk online dating.

Det er sjovt og spændende så nyd din søgning efter din filippinske kæreste, nu hvor du har fået et kort svar på dit spørgsmål “Hvordan er filippinske kvinder? og husk at hjælpe hende mest muligt med at få et netværk med andre filippinere i Danmark – nogle finder allerede på sprogskolen andre filippinske kvinder, og der er desuden på Facebook grupper og forums, så det er nemt at finde andre filippiner i Danmark….

Det her kan du trygt bruge, og du kan GRATIS kigge ind og se på udvalget af filippinske kvinder, men vil du skrive med dem, så koster det lidt – men HUSK du får en stor rabat 67%, hvis du tegner et medlemskab for flere måneder 

find en filippinsk kone i Filippinerne | masser af søde filippiner | gratis tilmelding

Hvis du som mig også på et tidspunkt har overvejet andre lande end filippinerne, så kan du her se mere om thai dating med en masse søde og smukke thai kvinder

Tilbage til filippinsk dating