Online thai dating giver mulighed for at møde en masse søde og dejlige thai piger 🙂 men der er desværre nogle faldgrupper, som du skal være opmærksom på, når du skal finde en sød thai pige, som du kan være lykkelig med resten af livet.

Scams er almindelige med thaipiger. Læs disse råd og forbedre dine chancer for at finde en ærlig pige med 300%

Find en thai kvinde her | masser af smukke thaipigerDer har været en stigning i popularitet og antallet af thailandske datingsider inden for de sidste to år. De fleste er henvendt, ikke overraskende, til os vestlige mænd. Om det er fordi thailandske piger er blevet mere populære, eller om de bliver mere og mere web-kyndige ved jeg ikke.

Mulighederne for at finde en drømme thai pige er store

Men én ting er sikkert; du skal være forsigtig med online dating-processen i Thailand. Du skal sørge for at være informeret, før du starter ud – ikke kun i forhold til, hvilken type piger, du vil møde, men også med hensyn til medlemskaber, omkostninger, og hvilke services de forskellige datingsider tilbyder.

Selvom du skal være forsigtig, skal du dog ikke være nervøs for at give dig i kast med thai dating. Jeg har mødt mange vestlige mænd, inklusiv en af mine bedste venner, der har mødt deres partner på thai datingsider. Det er klart at foretrække frem for natklubber og barer, som ofte kan ende ud i et mareridt efter min mening.

Jeg ved også, at der er mange veluddannede, thailandske kvinder, der er aktive på disse websteder, og du vil derfor kunne finde alle slags thaipiger.

Tænk over dette, når det kommer til asiatiske datingsites

Disse regler gælder for datingsider over hele linjen. Det er sund fornuft, men godt at blive mindet om før, at der er en lang række af søde, smukke thaipiger, der henvender sig til dig.

  • Skriv med en thai pige eller flere thaipiger, som du er interesseret i, mere end en måned eller to før, at I arrangerer, at du kommer til Thailand for at besøge hende. Det vil give dig tid til at være sikker på, at hun er den person, som hun udgiver sig for at være.
  • Send aldrig penge til en thai pige, du ikke har mødt, uanset hvilken undskyldning eller begrundelse, hun anvender. Der er svindlere i alle lande, og Thailand er ingen undtagelse.
  • Lad være med at give hende dit telefonnummer eller adresse før, du har mødt personen eller i hvert fald haft en skype samtale, hvor I kan snakke sammen ansigt-til-ansigt.

Barpiger på thai datingsider

thaipige på strandSom enhver anden kvinde, leder mange barpiger – både dem, der har sex for penge, og dem der bare arbejder som danser eller ‘hostess’ – efter en kæreste. Så ja, mange af de thaipiger, du kommer til at møde på thai datingsiderne, vil være sådanne thai piger.

Du vil tit kunne genkende disse piger på deres varierende, atypiske arbejdstider, eller at de siger, at de er uden job, men stadig har penge til at være premiummedlem på datingsiden. Advarsel! Sådanne thaipiger har en mand i hver havn, som ordsproget siger 🙂

Disse thai piger med den type arbejde har normalt et stort ordforråd på engelsk, men typisk ingen uddannelse efter, at de er fyldt de 15 år til at retfærdiggøre det. Sådanne thaipiger har for det meste også børn fra andre forhold, og det er tit sådan, de er blevet presset ud i deres arbejde.

Op til dig om hvilke typer thai piger, som du leder efter

For nogle mænd er det ikke noget problem og alt efter, hvad du leder efter, kan du sortere dem fra. Hvis du leder efter en kone eller en tro kæreste, så er det ikke med disse piger, du skal prøve lykken. Når først en pige har været prostitueret, vil hun prøve at presse hver en krone ud af dig og have 5 andre vesterlændinge som kæreste, som du ikke har kendskab til.

Det er i hvert fald en god ide at vide, hvilken slags kvinde du søger før, du betaler for nogle medlemskaber. Det sidste du ønsker er at ende med en kvinde, som udelukkende er sammen med dig for, at du kan støtte hendes familie økonomisk og ikke er interesseret i dig. Tag det første skridt i den rigtige retning og sørg for, at du leder efter en pige, der har de samme interesser, værdier og intentioner som dig.

Find en thai pige her | masser af smukke thai piger | thai dating -> gratis tilmelding

Kan jeg finde nogen thai piger, der bare vil have sex?

Hvis du bare leder efter sex, er dating i Thailand igennem online sites ikke det rigtige sted at lede. Du vil have mere held med at finde disse slags piger på barer og ude i nattelivet. Hvis man kigger på thaipigernes profiler, vil du se, at mange af dem skriver, at de leder efter en livspartner, ‘soul mate’ eller en god mand i stedet for engangsknald. Hvis du ser en profil, hvor der står, at de kan tilbyde dig sjov i kanen, kan jeg love dig for, at du kommer til at betale for det bagefter!

Når det så er sagt, afhænger din succes ofte af den thai datingside, du vælger. Her kan du finde mine anmeldelser af de mest populære thai datingsites. Dog er det med forbehold for advarslen: Mange af de bedste alternativer, er sider, hvor man skal betale for et medlemskab.

Jeg har fundet ud af, at man skal se det som en god ting, da det sorterer en masse prostituerede, ladyboys fra og samtidig sikrer, at de profiler, du kan se, har stor sandsynlighed for at komme fra ægte thai piger med gode intentioner. Der findes dog også gratis løsninger, men på disse sider skal du væbne dig med tålmodighed og være forberedt på at blive snydt.

Hvis du er seriøs omkring at finde en thaikone, så vil jeg anbefale følgende guide – YourThaiGirl.com. Her vil du lære alle de vigtigste ting omkring thaikultur, og hvordan du bedst interagerer med pigerne. Du skal dog ikke købe noget med mindre, at du er komfortabel med engelsk! Du skal også være seriøs omkring at finde en thaipige, for ellers er det spild af penge.

Find en thai pige her | masser af smukke thaipiger | gratis tilmelding | thai dating

Top 3 thai dating websites for single mænd der leder efter smukke thai piger

1. ThaiCupid.com

Med en medlemstal på over 770.000 og med 70% kvinder, er det thailands største datingnetværk. Hvis jeg skulle til at finde en kone på ny, ville ThaiCupid være mit første valg, selvom jeg sikkert ville tilmelde mig et par stykker for at optimere mine chancer.

Hvis du leder efter et bredt udvalg af thai kvinder med alderen 21-40 år og som har nogenlunde jobs, er det her, du skal starte. Jeg prøvede selv et gratis test-medlemskab og fandt 2136 personer online og over 1000 aktive profiler.

Find en smuk thailandsk kvinde her | masser af thaipiger | thai dating med mange muligheder

Som alle andre datingsider, så har du begrænset adgang alt efter, hvilket medlemskab du har. Hvis du har et gratis medlemskab, kan du kun søge rundt og har begrænset kommunikation.

Når du opgraderer dit medlemskab, vil din profil også blive vist højere oppe i søgeresultaterne, så jeg synes helt sikkert, at de ekstra kroner for et guld- eller platinmedlemskab er pengene værd, da det kan gøre forskellen, om du finder din fremtidige kærlighed.

En stor fordel med ThaiCupid er oversættelses-servicen, der kommer med guldpakken (omkring $24.99 så omkring 125 kr). Denne service oversætter beskeder for begge parter, så der ikke er så mange problemer med sprogbarrierer. Hvis man vil have mulighed for at rangere helt i toppen og sende/se video meddelelser, kan man få platinpakken for $29.99.

2. ThaiLoveLines.com

Selvom den ikke er i nærheden af nummer 1; thaicupid.com, så har ThaiLoveLines stadig imponeret mig, og jeg har hørt meget godt om siden. Det er meget nemt at navigere rundt og bruge siden. Sidste gang jeg kiggede, var der omkring 260.000 medlemmer, omkring 600 medlemmer online og nogle meget attraktive profiler.

Hvad jeg godt kan lide er, at det enten er gratis eller koster $19.99 (100 kr) for et fuldt medlemskab med komplet service, som inkluderer, at man kan se hele profiler og skrive emails og chatte.

Siden mangler dog den professionelle side, som ThaiCupid har, men er dog en stærk konkurrent og jeg kender flere, der har haft succes her.

Thai Love Lines dating

3. ThaiFriendly.com

ThaiFriendly.com er en ret ny side, der hurtigt blev populær i expat miljøet (folk der bor i thailand) og voksede hurtigt til 273.000 medlemmer. Siden er også blevet populær , da den henvender sig til en lidt anden målgruppe end ThaiCupid, som universitetsstuderende, som måske søger lidt mere “sjov” end alvorlige forhold.

Jeg ville prøve thaifriendly.com, men du skal være klar på, at der er nogle flere ladyboys på denne side end ThaiCupid og ThaiLoveLines.

Siden er også nem at bruge på samme måde som ThaiLoveLines, da du blot skal indbetale et månedligt beløb til medlemskab på $18.95.
søde thailanske kvinder pics

Ekstra råd og tips omkring thai dating

Der er mange dating sites i Thailand, men dette var en liste over sider, som jeg har haft de bedste oplevelser og erfaringer med, og jeg vil klart anbefale dig at oprette en profil på dem alle, hvis du gerne vil have de bedste chancer. Du behøver ikke en betalt profil på alle webstederne – kun Thaicupid.

Men hvad du ellers burde gøre er at logge ind på hvert site hver dag ved middagstid. Dette gør er, at du bliver skubbet tilbage op til toppen af søgelisten. Den slags søgeresultater, som bliver vist efter sidste log-on dato og tid, vil du dermed ligge i toppen af. Dette er vigtigt i forhold til at få din profil set af så mange thaipiger, som muligt.

Sørg for at have en profil alle stederne, og log på disse websteder hver dag -selvom du ikke er betalende medlem, vil du få den bedst mulige dækning ved at gøre dette.

Sørg for at sætte en profil alle stederne, og log på disse websteder hver dag, selvom du ikke er betalende medlem, vil du få den bedst mulige dækning ved gør dette.

Det er som at sætte en jobannonce i en avis, men der er 8 forskellige aviser. Sæt annoncen i flere aviser, og du vil få flere folk til at kontakte dig. Det samme gælder for asiatisk hjemmeside; Jo flere annoncer, du har oprettet, des flere thaipiger ser din profil, og du øger dermed dine odds.

Et andet tip er at ændre på dit billede, der bliver vist i søgeresultaterne. Du har en mulighed for at vælge et billede, der skal vises i søgeresultaterne, og du bør ændre det en gang om ugen.

Nogle gange bliver din profil måske ikke engang set på grund af det billede, du har valgt. Hvis du ændrer på dit billede, vil thai piger, som ikke før har vist interesse nu klikke på din profil.

Online Thai Dating i Thailand

Online thai dating i Thailand kan være meget forskelligt fra online dating i USA eller Danmark, og du kan få dig selv ind i alle mulige problemer, hvis du ikke passer på. Så uanset om du er på udkig efter kærlighed eller blot ønsker at finde så mange thai piger, som muligt, og sove eller have sex med dem, så håber jeg, at du følger mine råd og er forsigtig.

Onlinedating kan være en lang, irriterende oplevelse, især hvis du ikke er vant til at begå dig foran computeren og ikke følger din sunde fornuft (og de råd jeg gav dig!).

Men med lidt tålmodighed og selvdisciplin vil du opleve at have rigtig gode chancer for at finde den perfekte thai pige for dig.

Nogle vil også gerne overveje via online dating at søge efter en filippinsk kvinde

Krav til de anbefalede sider – Date en thaipige i Danmark

Til denne dag, tror jeg, at du kan nå op til 95% af de thailandske singler ved at bruge de anbefalede sider. Det asiatiske dating samfund er stort, og det er vigtigt, at vi når ud til mange piger, så vi kan finde vores udkårne.

Find en thai pige her | masser af smukke thai piger | thai dating -> gratis tilmelding

Find en ung smuk thailandsk pige der gør dig glad. Thai dating er et godt sted for singler at finde et langvarig parforhold og finde kærlighed
ThaiCupid
Date Published: 12/01/2014
Den bedste thai dating side for danske mænd er ThaiCupid. Der er fyldt med smukke unge thailanske piger som leder efter en single fyr at tage på date med. Her er hvordan du gør det på en sikker måde
4.5 / 5 stars