Thai dating i Danmark giver dig mulighed for via internettet at møde en masse søde og dejlige piger fra Thailand 🙂 men der er desværre nogle faldgrupper, som du skal være opmærksom på, når du skal finde en sød pige fra Thailand, som du forhåbentlig kan være lykkelig med resten af livet.Find en thai date her | masser af smukke thailændere som du kan finde via thai dating sites

Scams eller svindel sker desværre også i forbindelse med thaidating. Det vil nok altid ske, når der er store økonomiske forskelle. Læs disse råd og du kan forbedre dine chancer for at få succes med din thai dating med mindst 300%

Der har været en stor stigning i ønsket om at finde en thai date, og antallet af thai dating muligheder er tilsvarende steget markant inden for de sidste år. De fleste muligheder er, ikke overraskende, henvendt til os vestlige mænd.

Om det er fordi thailandske piger er blevet mere populære, eller om de bliver mere og mere web-kyndige ved jeg ikke, men det er i hvert fald blevet meget populært at finde en thai date via internettet.

Thai dating sites – mulighederne for at finde en drømme kvinde er store

Men én ting er sikkert; du skal være forsigtig med din thai dating – du skal sørge for at være informeret, før du starter ud – ikke kun i forhold til, hvilken type piger, du vil møde, men også med hensyn til medlemskaber, omkostninger, og hvilke services de forskellige thai dating sites tilbyder.

Selvom du skal være forsigtig, skal du dog ikke være nervøs for at give dig i kast med thai dating. Jeg har mødt mange vestlige mænd, inklusiv en af mine bedste venner, der har mødt deres thai date på internettet.

Thaidating på nettet er klart at foretrække frem for natklubber og barer, som ofte kan ende ud i et mareridt efter min mening.

Jeg ved også, at der er mange veluddannede, thailandske kvinder, der er aktive på disse websteder, og du vil derfor kunne finde alle slags thai dates, når du starter din søgning efter din thailandske kærlighed.

Thai dating sites er en nem og effektiv løsning, men tænk over dette

Disse regler gælder for datingsider over hele linjen. Det er sund fornuft, men godt at blive mindet om før, at der er en lang række af søde, smukke piger, der henvender sig til dig.

  • Skriv med en pige eller flere piger fra Thailand, som du er interesseret i, helst i mere end en måned eller to før, at I arrangerer, at du kommer til Thailand for at besøge hende. Det vil give dig tid til at være sikker på, at hun er den person, som hun udgiver sig for at være – thai date tager tid.
  • Send aldrig penge til en thai pige, du ikke har mødt, uanset hvilken undskyldning eller begrundelse, hun anvender. Der er svindlere i alle lande, og Thailand er ingen undtagelse.
  • Lad være med at give hende dit telefonnummer eller adresse før, du har mødt personen eller i hvert fald haft en Skype samtale, hvor I kan snakke sammen ansigt-til-ansigt.

Thai dating sites er ofte besøgt af barpiger

thai date -> find din kærlighed her via thaidatingSom enhver anden kvinde, leder mange barpiger – både dem, der har sex for penge, og dem der bare arbejder som danser eller ‘hostess’ – efter en kæreste.

Så ja, mange af de piger, du kommer til at møde på thai dating siderne, vil være sådanne thai piger – så at finde den helt rigtige thai date kræver lidt omhyggelighed og passen på…

Du vil tit kunne genkende disse piger på deres varierende, atypiske arbejdstider, eller at de siger, at de er uden job, men stadig har penge til at være premiummedlem på datingsiden. Advarsel! Sådanne thailandske piger har en mand i hver havn, som ordsproget siger 🙂

Disse thai piger med den type arbejde har normalt et stort ordforråd på engelsk, men typisk ingen uddannelse efter, at de er fyldt de 15 år til at retfærdiggøre det. Sådanne piger har for det meste også børn fra andre forhold, og det er tit årsagen til, at de er blevet presset ud i deres arbejde.

Thailand har jo trods en relativ god økonomi stadig rigtig mange fattige, som gør, at mange af kvinderne ender som barpiger, hvis de får børn og manden forlader dem, eller familien løber ind i alvorlig sygdom.

Thai dating sites – op til dig om hvilke typer, som du kontakter

For nogle mænd er det ikke noget problem og alt efter, hvad du leder efter, kan du sortere dem fra. Hvis du leder efter en kone eller en tro kæreste, så er det ikke med disse piger, du skal prøve lykken. Når først en pige har været prostitueret, vil hun prøve at presse hver en krone ud af dig og have 5 andre vesterlændinge som kæreste, som du ikke har kendskab til – så hun vil ret typisk have kontakt til mange.

Det er i hvert fald en god ide at vide, hvilken slags kvinde du søger før, du betaler for nogle medlemskaber på et thaidating site. Det sidste du ønsker er at ende med en kvinde, som udelukkende er sammen med dig for, at du kan støtte hendes familie økonomisk og ikke er interesseret i dig. Tag det første skridt i den rigtige retning og sørg for, at du leder efter en pige, der har de samme interesser, værdier og intentioner som dig.

Jeg kan anbefale dig at bruge det her til thai dating i Danmark, og det har gratis tilmelding, og stor rabat, hvis du tegner et medlemsskab for mere end en måned – det hedder ThaiCupid.com, og du betaler udelukkende et fast beløb pr. måned og du kan kontakte, så mange kvinder, som du har lyst til at date thai.

Dating thai – Kan jeg finde nogen, der bare vil have sex?

Hvis du bare leder efter sex, er thai dating i Thailand igennem online sites ikke det rigtige sted at lede. Du vil have mere held med din søgen efter sex ved at finde den slags piger på barer og ude i nattelivet. Hvis man kigger på thaipigernes profiler, vil du se, at mange af dem skriver, at de leder efter en livspartner, ‘soul mate’ eller en god mand i stedet for engangsknald. Hvis du ser en profil, hvor der står, at de kan tilbyde dig sjov i kanen, kan jeg love dig for, at du kommer til at betale for det bagefter!

Når det så er sagt, afhænger din succes ofte af den hjemmeside, som du vælger til at finde din thai date.

Dating thai – pas på ladyboys

Jeg har fundet ud af, at man skal se det som en god ting, når du betaler for at være på en dating thai hjemmeside, hvor der er betaling, da det sorterer en masse prostituerede, ladyboys fra og samtidig sikrer, at de profiler, du kan se, har stor sandsynlighed for at komme fra ægte thai’er med gode intentioner.

Der findes dog også gratis løsninger til thaidating, men på disse sider skal du væbne dig med tålmodighed og være forberedt på at blive snydt.

Dating thai -> Find en pige her | masser af smukke piger fra Thailand | gratis tilmelding | thai dating

Top 3 thai dating sites for single mænd der leder efter smukke thai’er

1. ThaiCupid.com

Med en medlemstal på over 770.000 og med 70% kvinder, er det Thailands største thaidating netværk. Hvis jeg skulle til at finde en kone på ny, ville ThaiCupid være mit første valg, selvom jeg sikkert ville tilmelde mig et par stykker for at optimere mine chancer.

Hvis du leder efter et bredt udvalg af thai kvinder med alderen 21-40 år og som har nogenlunde jobs, er det her, du skal starte. Jeg prøvede selv et gratis test-medlemskab og fandt 2136 personer online og over 1000 aktive profiler.

Som alle andre thaidating sider, så har du begrænset adgang alt efter, hvilket medlemskab du har. Hvis du har et gratis medlemskab, kan du kun søge rundt og har begrænset kommunikation.

Når du opgraderer dit medlemskab, vil din profil også blive vist højere oppe i søgeresultaterne, så jeg synes helt sikkert, at de ekstra kroner for et guld- eller platinmedlemskab er pengene værd, da det kan gøre forskellen, om du finder din fremtidige kærlighed.

Husk at du får en betydelig rabat, hvis du tegner et længere medlemsskab eksempelvis 3 eller 6 måneder 🙂

En stor fordel med ThaiCupid.com er oversættelses-servicen, der kommer med guldpakken (omkring $24.99 så omkring 175 kr). Denne service oversætter beskeder for begge parter, så der ikke er så mange problemer med at date thai i form af sprogbarrierer. Hvis man vil have mulighed for at rangere helt i toppen og sende/se video meddelelser, kan man få platinpakken for $29.99.

2. ThaiLoveLines.com

Selvom den ikke er i nærheden af nummer 1; thaicupid.com, så har ThaiLoveLines stadig imponeret mig, og jeg har hørt meget godt om siden, når folk skulle finde en thai date. Det er meget nemt at navigere rundt og bruge siden. Sidste gang jeg kiggede, var der omkring 260.000 medlemmer, omkring 600 medlemmer online og nogle meget attraktive profiler.

Hvad jeg godt kan lide er, at det enten er gratis eller koster $19.99 (100 kr) for et fuldt medlemskab med komplet service, som inkluderer, at man kan se hele profiler og skrive emails og chatte.

Siden mangler dog den professionelle side, som ThaiCupid.com har, men er dog en stærk konkurrent til at finde en thai date Danmark, og jeg kender flere, der har haft succes her med thai dating og fundet en sød thai kvinde.

3. ThaiFriendly.com

ThaiFriendly.com er en ret ny side, der hurtigt blev populær i expat miljøet (folk der bor i Thailand) og voksede hurtigt til mere end 400.000 medlemmer. Siden er også blevet populær, til dem som måske søger lidt mere “sjov” end alvorlige forhold, når de vil dating thai….

Jeg ville prøve thaifriendly.com, men du skal være klar på, at der er nogle flere ladyboys på denne side end ThaiCupid og ThaiLoveLines.

Siden er også nem at bruge på samme måde som ThaiLoveLines, da du blot skal indbetale et månedligt beløb til medlemskab på $18.95 og så er du igang med thai dating i Danmark.

Ekstra råd og tips omkring thai dating

Der er virkelig mange thai dating hjemmesider, men dette var en liste over de 3 thai dating sites, som jeg har haft de bedste oplevelser og erfaringer med min dating thai, og jeg vil klart anbefale dig at oprette en profil på dem alle, hvis du gerne vil have de bedste chancer med din dating thai.

Men hvad du ellers burde gøre er at logge ind på hvert thai dating site hver dag ved middagstid. Dette gør er, at du bliver skubbet tilbage op til toppen af søgelisten. Den slags søgeresultater, som bliver vist efter sidste log-on dato og tid, vil du dermed ligge i toppen af. Dette er vigtigt i forhold til at få din profil set af så mange smukke thailandske kvinder, som muligt og gør din thai date Danmark så optimal som muligt.

Sørg for at have en profil alle stederne, og log på disse thai dating websteder hver dag -selvom du ikke er betalende medlem, vil du få den bedst mulige dækning ved at gøre dette.

Det er som at sætte en jobannonce i en avis, men der er 8 forskellige aviser. Sæt annoncen i flere aviser, og du vil få flere folk til at kontakte dig. Det samme gælder for dig og din thaidating; Jo flere annoncer, du har oprettet, des flere thai’er ser din profil, og du øger dermed dine odds for succes med din thai date.

Et andet tip er at ændre på dit billede, der bliver vist i søgeresultaterne på de forskellige thai dating hjemmesider. Du har en mulighed for at vælge et billede, der skal vises i søgeresultaterne, og du bør ændre det en gang om ugen for at øge mulighederne for din thai date med en smuk og dejlig kvinde.

Nogle gange bliver din profil måske ikke engang set på grund af det billede, du har valgt. Hvis du ændrer på dit billede, vil thai piger, som ikke før har vist interesse nu klikke på din profil og du er nærmere succes med din dating efter en sød thai.

Thai Dating efter kvinder fra Thailand er anderledes

Thai dating i Danmark efter smukke kvinder fra Thailand kan være meget forskelligt fra online dating i Danmark efter danske kvinder, og du kan få dig selv ind i alle mulige problemer, hvis du ikke passer på. Så uanset om du er på udkig efter kærlighed eller blot ønsker at finde så mange thai damer, som muligt, og sove eller have sex med dem, så håber jeg, at du følger mine råd og er forsigtig med din søgen efter den rigtige thai date.

Onlinedating kan være en lang, irriterende oplevelse, især hvis du ikke er vant til at begå dig foran computeren og ikke følger din sunde fornuft (og de råd jeg gav dig!), når du laver online thaidating.

Men med lidt tålmodighed og selv disciplin vil du opleve at have rigtig gode chancer for at finde den perfekte thai pige for dig.

Nogle vil også gerne overveje via online dating at søge efter en smuk og dejlig kvinde fra Filippinerne, og det kan du her via filippinsk dating

Thai dating giver størst succes,

  • hvis du dels bruger en af de 3 anbefalede thai dating sites
  • dels følger mine råd

Jeg er ret overbevist om, at du kan nå op til 95% af de thailandske singler ved at bruge de anbefalede sider. Antallet af thailandske dating sider er stort, og det er vigtigt, at du når ud til mange piger, så du kan finde din rigtige thai date.

Her kan du læse mere om at finde en kone i Thailand og om thai piger og om hvorfor thai kvinder er så populære