Thai Piger: Bedste 3 Sider At Møde Thaipiger i 2023

sød thai pige - Tonkhao 35 søger mand 32-52
Tonkhao 35 søger mand 32-52

Thai piger – må da være noget for dig? – nu behøves du ikke at være single mere. Find en sød og smuk pige fra Thailand via international online dating.

International online dating er blevet stadig mere og mere populært – især for mænd, som søger piger fra asien – især thai piger og filippinske piger er populære.

Thai piger i Danmark – dem er der rigtig mange af – dels fordi at rigtig mange danske mænd efterhånden har været i Thailand og fundet en kone derfra, og dels er blevet fascineret af landet og dels er blevet fascineret af de altid glade og smilende thailandske piger – og så er thai pigerne jo oveni typisk utrolig flotte.

Bedste datingsider at møde thai piger

Vi har samlet top 3 bedste sider at møde thaipiger, så du kan få et overblik over hvilke hjemmesider, som er reelle, og hvor du rent faktisk har muligheden for at finde din thai pige. At finde thai piger i Danmark kan godt være besværligt, fordi der findes så mange datingsider som forsøger at snyde med falske profiler, så derfor anbefaler vi udelukkende de største datingsider, uanset om du søger en ung thai pige, jævnaldrene eller andet.

Anbefalet datingside at møde Thai piger: ThaiCupid.com

thai dating thaicupid

Fordele:

 • Gratis oprettelse tager under 1 minut
 • Over 3 Millioner medlemmer med 70% kvinder
 • Thailands største Dating Netværk
 • Grundlagt i 2002

Ulemper:

 • Mobil appen har et gammelt design
 • Gratis brugere kan ikke bruge mange af funktionerne

Med en medlemstal på over 770.000 og med 70% kvinder, er det Thailands største thaidating netværk. Hvis jeg skulle til at finde en kone på ny, ville ThaiCupid være mit første valg, selvom jeg sikkert ville tilmelde mig et par stykker for at optimere mine chancer.

Hvis du leder efter et bredt udvalg af thai kvinder med alderen 21-50 år og som har nogenlunde jobs, er det her, du skal starte. Jeg prøvede selv et gratis test-medlemskab og fandt 2136 personer online og over 1000 aktive profiler.

Tubtim 45 søger mand 40-59
Tubtim 45 søger mand 40-59

Som alle andre thaidating sider, så har du begrænset adgang alt efter, hvilket medlemskab du har. Hvis du har et gratis medlemskab, kan du kun søge rundt og har begrænset kommunikation.

Når du opgraderer dit medlemskab, vil din profil også blive vist højere oppe i søgeresultaterne, så jeg synes helt sikkert, at de ekstra kroner for et guld- eller platinmedlemskab er pengene værd, da det kan gøre forskellen, om du finder din fremtidige kærlighed.

En stor fordel med ThaiCupid.com er oversættelses-servicen, der kommer med guldpakken. Denne service oversætter beskeder for begge parter, så der ikke er så mange problemer med at date thai i form af sprogbarrierer. Hvis man vil have mulighed for at rangere helt i toppen og sende/se video meddelelser, kan man få platinpakken.

Husk at du får en betydelig rabat på 67%, hvis du tegner et længere medlemsskab på eksempelvis 12 måneder, og så koster det kun kr. 100 pr. måned.

2. ThaiFriendly.com

thaifriendly thai dating

Fordele:

 • Gratis oprettelse
 • Stort antal medlemmer oprettet
 • Billigt medlemskab

Ulemper:

 • Relativt gammelt design
 • Langsom svartid fra kundeservice
 • Alle funktioner kræver betalt medlemskab
Chongmat - noget for dig - find hende via thailandsk dating
Chongmat 45 søger mand 41-59

ThaiFriendly.com er en ret ny side, der hurtigt blev populær i expat miljøet (folk der bor i Thailand) og voksede hurtigt til mere end 400.000 medlemmer. Siden er også blevet populær, til dem som måske søger lidt mere “sjov” end alvorlige forhold, når de vil dating thai….

Jeg ville prøve thaifriendly.com, men du skal være klar på, at der er nogle flere ladyboys på denne side end ThaiCupid og ThaiLoveLines.

Siden er også nem at bruge på samme måde som ThaiLoveLines, da du blot skal indbetale et månedligt beløb til medlemskab på $18.95 og så er du igang med thai dating i Danmark.

3. ThaiLoveLines.com

Thai Love Lines dating

Selvom den ikke er i nærheden af nummer 1; thaicupid.com, så har ThaiLoveLines stadig imponeret mig, og jeg har hørt meget godt om siden, når folk skulle finde en thai date. Det er meget nemt at navigere rundt og bruge siden. Sidste gang jeg kiggede, var der omkring 260.000 medlemmer, omkring 600 medlemmer online og nogle meget attraktive profiler.

Siden mangler dog den professionelle side, som ThaiCupid.com har, men er dog en rimelig mulighed til at finde en thai date Danmark, og jeg kender flere, der har haft succes her med thai dating og fundet en sød thai kvinde.

Tarika - en sød thailandsk pige
Tarika 32 søger mand 30-49

Thai piger i Danmark er rigtig lattermilde

Thai piger i Danmark er meget søde og smukke og derfor overordentlig populære – især her i Danmark, hvor rigtig mange thaipiger har giftet sig med en dansk mand, som den thailandske pige eventuelt har fundet ved hjælp af andre thaipiger, som allerede var kommet til Danmark og var blevet gift.

De allerede gifte thai piger i Danmark hjælper så andre familiemedlemmer eller veninder fra Thailand med at finde en dansk mand, via deres ægtemands venner eller annoncer i aviser mm.

Andre thaipiger har fundet en dansk mand via online dating, og der er rigtig mange muligheder, da der findes rigtig mange hjemmesider med søde og smukke thaipiger – jeg kan anbefale dig at bruge thaicupid.com, hvis du vil have succes med at finde en sød thaipige, som kan blive din kone på sigt.

Thai piger er mest populære hos danske mænd

Vi kan se af listen at 2 lande skiller sig ud, når vi snakker om asien – piger fra Thailand og så også Filipinerne. Thaipiger indtager dog en ret klar førsteplads, når dansk mænd gifter sig med en fra et andet land – selv vores 2 nabolande Sverige og Norge kan ikke følge med, når det gælder ægteskab med thai piger i Danmark.

Thai piger er de mest popul?re udenlandske som danske m?nd gifter sig med

Kilde: DR.dk

Så skal du også tænke på, at det er blevet svært på mange måder at gifte sig med en thai pige, grundet alle de stramninger som er kommet på grund af flygtninge situationen, familiesammenføring som er blevet strammet op, og har gjort det meget mere udfordrende at få lov at gifte sig med sin udkårne thai pige.

Thaipiger gifter sig i stort tal med udenlandske mænd

smuk thai pige - find din thai pige her på ThaiCupid.com
Tanikaa 29 søger mand 30-40

Der er omkring 120.000 ægteskaber hvert år mellem udenlandsk mænd og thaipiger på grund af international online dating med thailandske piger. Dette er en af de mange grunde til hvorfor en masse online dating sites spirer over hele internettet især inden for det asiatiske marked.

Ung flot thai pige søger en mand fra udlandet
Janpim 36 søger mand 30-50

Thai piger vil gerne gifte sig med en amerikansk eller engelsk mand, da det så er meget nemmere for thai pigerne, da de ikke skal til at lære et tredje sprog som dansk – endvidere er USA rigtig populært fordi mange allerede er blevet gift med en amerikaner, og thai pigen derfor allerede kender nogen i USA, og så er USA jo landet, hvor alle har mulighed for at få succes og blive rigtig rig, hvilket passer godt til den thailandske måde at tænke på.

dejlig pige fra Thailand søger en mand
Pianyt 28 søger mand 40-60

Så vi danske mænd er lidt bagefter, når vi skal date online med thai piger – vores sprog er svært og Danmark meget lille og for mange thaipiger helt ukendt, omvendt så er danskerne igennem rigtig mange år været flittige charterturister i Thailand, så mange thai piger har alligevel kendskab til vores lille land – især gennem thai piger i Danmark, som allerede er blevet gift her og formidler kontakten videre via veninder mm.

Thai pigers popularitet betyder rigtig mange dating sites

Som du vidst allerede har ved, er der så mange thailandske dating sites, så det nu er temmelig vanskeligt at finde det rette dating hjemmeside. En hel del dating sites har også anmeldelser og udtalelser fra par, der har fundet hinanden igennem de pågældende dating site.

Ung thai pige søger en sød mand
Mo 21 søger mand 25-40

Anden måde er for dig at tale med andre mennesker, de fleste specielt dem, der havde brugt asiatiske dating sites til at finde en sød ung thai pige. De kan give dig deres synspunkt og dele erfaringer om deres tid ved hjælp af webstedet.

Nederst på den her side har jeg lavet en opremsning af de – efter min mening – 3 bedste thai datingsider og den bedste er nok den her ThaiCupid.com

Thaipiger er der nok af så nu skal du finde din – held og lykke

Nogle vil også gerne overveje via online dating at søge efter en smukke filippinske kvinder

Tilbage til thai dating