Thai piger – hvad er vigtigt når du leder efter thai piger?

sød thai pige - Tonkhao 35 søger mand 32-52
Tonkhao 35 søger mand 32-52

Thai piger – må da være noget for dig? – nu behøves du ikke at være single mere. Find en sød og smuk pige fra Thailand via international online dating.

International online dating er blevet stadig mere og mere populært – især for mænd, som søger piger fra asien – især thai piger og filippinske piger er populære.

Thai piger i Danmark – dem er der rigtig mange af – dels fordi at rigtig mange danske mænd efterhånden har været i Thailand og fundet en kone derfra, og dels er blevet fascineret af landet og dels er blevet fascineret af de altid glade og smilende thailandske piger – og så er thai pigerne jo oveni typisk utrolig flotte.

Tarika - en sød thailandsk pige
Tarika 32 søger mand 30-49

Thai piger er rigtig lattermilde

og meget søde og smukke og derfor overordentlig populære – især her i Danmark, hvor rigtig mange thaipiger har giftet sig med en dansk mand, som den thailandske pige eventuelt har fundet ved hjælp af andre thaipiger, som allerede var kommet til Danmark og var blevet gift.

date trygt og billigt en masse piger fra thailandDe allerede gifte thai piger i Danmark hjælper så andre familiemedlemmer eller veninder fra Thailand med at finde en dansk mand, via deres ægtemands venner eller annoncer i aviser mm.

Andre thaipiger har fundet en dansk mand via online dating, og der er rigtig mange muligheder, da der findes rigtig mange hjemmesider med søde og smukke thaipiger – jeg kan anbefale dig at bruge thaicupid.com, hvis du vil have succes med at finde en sød thaipige, som kan blive din kone på sigt.

Thai piger er mest populære hos danske mænd

Vi kan se af listen at 2 lande skiller sig ud, når vi snakker om asien – piger fra Thailand og så også Filipinerne. Thaipiger indtager dog en ret klar førsteplads, når dansk mænd gifter sig med en fra et andet land – selv vores 2 nabolande Sverige og Norge kan ikke følge med, når det gælder ægteskab med thai piger i Danmark.

Thai piger er de mest popul?re udenlandske som danske m?nd gifter sig med

Kilde: DR.dk

Masser af thailandske piger at date med
Aoffy 30 søger mand 33-45

Så skal du også tænke på, at det er blevet svært på mange måder at gifte sig med en thai pige, grundet alle de stramninger som er kommet på grund af flygtninge situationen, familiesammenføring som er blevet strammet op, og har gjort det meget mere udfordrende at få lov at gifte sig med sin udkårne thai pige.

Thaipiger gifter sig i stort tal med udenlandske mænd

smuk thai pige - find din thai pige her på ThaiCupid.com
Tanikaa 29 søger mand 30-40

Der er omkring 120.000 ægteskaber hvert år mellem udenlandsk mænd og thaipiger på grund af international online dating med thailandske piger. Dette er en af de mange grunde til hvorfor en masse online dating sites spirer over hele internettet især inden for det asiatiske marked.

Ung flot thai pige søger en mand fra udlandet
Janpim 36 søger mand 30-50

Thai piger vil gerne gifte sig med en amerikansk eller engelsk mand, da det så er meget nemmere for thai pigerne, da de ikke skal til at lære et tredje sprog som dansk – endvidere er USA rigtig populært fordi mange allerede er blevet gift med en amerikaner, og thai pigen derfor allerede kender nogen i USA, og så er USA jo landet, hvor alle har mulighed for at få succes og blive rigtig rig, hvilket passer godt til den thailandske måde at tænke på.

dejlig pige fra Thailand søger en mand
Pianyt 28 søger mand 40-60

Så vi danske mænd er lidt bagefter, når vi skal date online med thai piger – vores sprog er svært og Danmark meget lille og for mange thaipiger helt ukendt, omvendt så er danskerne igennem rigtig mange år været flittige charterturister i Thailand, så mange thai piger har alligevel kendskab til vores lille land – især gennem thai piger i Danmark, som allerede er blevet gift her og formidler kontakten videre via veninder mm.

Thai pigers popularitet betyder rigtig mange dating sites

Som du vidst allerede har ved, er der så mange thailandske dating sites, så det nu er temmelig vanskeligt at finde det rette dating hjemmeside. En hel del dating sites har også anmeldelser og udtalelser fra par, der har fundet hinanden igennem de pågældende dating site.

Ung thai pige søger en sød mand
Mo 21 søger mand 25-40

Anden måde er for dig at tale med andre mennesker, de fleste specielt dem, der havde brugt asiatiske dating sites til at finde en sød ung thai pige. De kan give dig deres synspunkt og dele erfaringer om deres tid ved hjælp af webstedet.

Nederst på den her side har jeg lavet en opremsning af de – efter min mening – 3 bedste thai datingsider og den bedste er nok den her ThaiCupid.com

Thaipiger er der nok af så nu skal du finde din – held og lykke

Nogle vil også gerne overveje via online dating at søge efter en smukke filippinske kvinder

Tilbage til thai dating