Ukrainske kvinder (2023) Mød Ukrainske damer Online Idag

Dating med ukrainsk kvinde - din mulighed for at finde lykken
Mapwha 47 søger mand på 49 – 65

Ukrainske kvinder er typisk meget flotte og har en uddannelse og taler engelsk, men blandt andet på grund af alle urolighederne i Ukraine så søger mange kvinder fra Ukraine efter vesteuropæiske mænd. Det er også tydeligt at se på internettet, at der er rigtig mange datingsites med ukrainske kvinder, og der er mange kvinder på disse dating hjemmesider, hvilket også indikerer en kraftigt ønske fra de ukrainske kvinder om at finde en mand i udlandet.

Jeg har også selv haft erfaringer med ukrainske kvinder dating – desværre endte det ikke så godt – mere om det nedenfor.

Jeg havde for et par år siden en profil på dating.dk, hvor så en ukraine kvinde ca. 10 år yngre end mig kontaktede mig og sendte en besked på dansk til mig. Sproget var helt klart ikke særlig godt og med fejl, så jeg spurgte, hvor hun kom fra – gættede på en russisk eller ukrainsk kvinde.

Søg blandt tusinder af smukke single kvinder fra Ukraine

Anbefalet side til at møde Ukrainske kvinder: Ukrainedate.com

Ukrainske kvinder

Fordele:

  • Fortrukne datingside til at møde ukrainske kvinder
  • Gratis oprettelse tager under 1 minut
  • Over 3 Millioner medlemmer med 70% kvinder
  • Ukraines største Dating Netværk
  • Grundlagt i 2002

Ulemper:

  • Mobil appen har et gammelt design
  • Gratis brugere kan ikke bruge mange af funktionerne

Med en medlemstal på over 3 millioner og med 70% kvinder, er det også et af Ukraines største internationale netværk. Hvis jeg skulle til at finde en kone på ny, ville Ukrainedate være mit første valg, hvis jeg ønsker ukrainske kvinder i Danmark.

Hvis du leder efter et bredt udvalg af ukrainske kvinder med alderen 21-50 år og som har nogenlunde jobs, er det her, du skal starte. Jeg prøvede selv et gratis test-medlemskab og fandt 2136 personer online og over 1000 aktive profiler.

Som alle andre ukrainske mødesteder online, så har du begrænset adgang alt efter, hvilket medlemskab du har. Hvis du har et gratis medlemskab, kan du kun søge rundt og har begrænset kommunikation.

Når du opgraderer dit medlemskab, vil din profil også blive vist højere oppe i søgeresultaterne, så jeg synes helt sikkert, at de ekstra kroner for et guld- eller platinmedlemskab er pengene værd, da det kan gøre forskellen, om du finder din fremtidige kærlighed.

En stor fordel med Ukrainedate.com er oversættelses-servicen, der kommer med guldpakken. Denne service oversætter beskeder for begge parter, så der ikke er så mange problemer med at date thai i form af sprogbarrierer. Hvis man vil have mulighed for at rangere helt i toppen og sende/se video meddelelser, kan man få platinpakken.

Ukraine kvinder – Helena var en smuk en af slagsen

Ukrainske kvinder - helena-smuk-kvinde-fra-ukraine
Helena med lyst hår – smuk Ukrainsk kvinde

Helena skrev til mig, at hun ganske rigtig var fra Ukraine, og at hendes mand var død for 5 år siden, og nu var hun klar til at finde kærligheden igen, og hun ønskede ikke en mand fra Ukraine, men havde fra en veninde hørt godt om Danmark, og derfor havde hun oprettet en online profil i Danmark, og hun håbede nu,  at hun via online dating kunne finde en mand fra Danmark, og blive endnu en af de mange ukrainske kvinder i Danmark.

Kvinder fra Ukraine er det sjette mest populære valg af udenlandske kvinder, når danske mænd gifter sig med en ikke dansker jævnfør tal fra 2014 – så der er altså en god grund til, at du ofte møder ukraine kvinder i Danmark.

Helena var en smuk Ukrainsk dame

Helena med mørkt hår - smuk ukrainsk kvinde
Helena med mørkt hår – smuk ukrainsk kvinde

Vi skrev sammen over en længere periode på nogle måneder, og stoppede med at skrive sammen via dating.dk og skrev til hinandens email i stedet for.

Helena var en meget flot kvinde, og som langsomt blev mere og mere fortrolig med mig og fortalte mere og mere om sig selv – og indrømmet jeg var efterhånden blevet ret “hook” på hende, og jeg blev mere og mere inddraget i hendes liv med billeder af hendes veninder, hendes mor og fra hendes lejlighed, og tilsvarende sendte jeg en del billeder fra mit liv til min nye ukrainske kvinde, og håbede på, at det ville udvikle sig til kærlighed for os begge.

Bliver jeg snydt? Mistænksomheden begyndte overfor min nye ukrainske kvinde

Moden ukrainsk dame søger kærligheden via ukrainsk dating
Inha 55 søger mand 60 – 99

Der var dog et par underlige ting, som jeg ikke tænkte så meget over i starten – hver gang jeg spurgte hende om noget, så fik jeg med det samme svar, men da jeg spurgte til hendes telefonnummer, fik jeg ikke svar på det, og da jeg talte om Skype, så fik jeg at vide, at hun ikke kunne installere Skype på hendes telefon – hun havde heller ikke en pc fortalte hun.

Nu var mine advarsels lamper begyndt at blinke, og da jeg spurgte meget specifikt til hvilken telefon, som hun havde og et telefonnummer, så fik jeg det trods alt oplyst af hende, men Helena spurgte lidt surt, om jeg ikke stolede på hende…

Ukrainske kvinder i Danmark er også mulige succes historier

Moden ukrainsk kvinde søger kærligheden i udlandet
Yuliana 50 søger en mand på 55 – 65

Jeg havde jo fulgt lidt med på nettet og læst lidt om svindel i forbindelse med online dating, så derfor var jeg blevet i tvivl om, Helena var min nye ukrainske kærlighed eller en ukrainsk kvinde, der vil narre penge fra mig….

Selvom vi snakker om Ukraine og online dating, så synes jeg, at det lød lidt underligt med hendes telefon og ingen pc eller nogle venner eller veninder, hvor hun kunne låne en pc til en Skype samtale og messenger duede heller ikke for hende – underligt i disse online tider….

Jeg spurgte også til Facebook, men det brugte hun ikke og blev til sidst lidt fornærmet, og da jeg ikke var sikker i min sag og glad for min nye ukrainske kvinde / kæreste, så stoppede jeg med at spørge og i stedet afvente, hvad der så ville ske.

Helena får pludselig ferie – næste step i svindelen – skulle det vise sig

Pludselig havde hun i maj fået at vide af sin chef, at hun skulle holde ferie her og nu – Helena arbejder som frisør i Ukraine – og hun foreslog, at hun kom og besøgte mig, da hun så kunne få et endnu bedre indtryk af mig, og hvordan det ville være at være en ukrainsk kvinde i Danmark.

Ukrainsk kvinde som du kan se på ukrainsk dating side
Ina 43 søger mand på 45 – 55

Hun fortalte, at hun ikke havde penge til rejse mm, og jeg sagde, at hun skulle nok få sine udgifter dækket af mig, og hun kunne få pengene, når hun kom til Danmark fra Ukraine – det synes jeg var ok – jeg ville jo gerne se min kvinde fra Ukraine…. Det er jo hele formålet med at have online dating med en ukraine kvinde, og jeg har sandsynligvis også bedre råd end hun har.

Hun ville så undersøge med visum og fly via et lokalt rejsebureau i hendes by i Ukraine, og jeg fik at vide, at rejsebureauet kunne ordne det hele – de skulle bare have penge.

Helena var uheldig lige netop på det punkt – jeg har tidligere arbejdet i et rejsebureau, så jeg spurgte til rejsebureauets hjemmeside og til deres IATA nummer, som alle autoriserede rejsebureauer skal have. Jeg havde også googlet reglerne for visum og sendt til hende, og sagde, at vi ikke behøvede at betale et rejsebureau, da hun jo selv kunne sørge for visum, og at jeg kunne booke hendes billet og sende den til hende på hendes email.

Sidste step i svindlen – Helena opgiver svindlen

flot ukrainsk kvinde
Olga 44 søger mand på 44 – 64

Jeg fik et svar, hvor hun ikke var helt tilfreds, og synes, at det var besværligt mm, og nu var jeg efterhånden ret sikker på, at hun var en svindler. Jeg skrev til hende, at vi snart skulle have fastlagt nogle rejsedatoer fra Ukraine til Danmark og retur igen til Ukraine – endvidere skrev jeg, at det var vigtigt, at hun ikke senere ændrede datoerne, da jeg ville købe billig billetter med faste udrejse og hjemrejse, og at billetterne derfor ikke kunne refunderes eller byttes……

Så hørte jeg aldrig mere fra hende – hun havde efterhånden fundet ud af, at der ikke ville komme penge eller en penge overførsel til rejsebureauet eller flybilletter, som hun kunne få refunderet eller lignende – så hun blev desværre ikke endnu en ukrainsk kvinde i Danmark..

Snydt af Ukrainske damer: Ikke lykken i første forsøg

spændende kvinde fra ukraine | online dating med smukke ukrainske kvinder
Ines 48 søger mand på 50 – 65

SURT SURT – men men det var min første erfaring med online dating med en udenlandsk kvinde, som jeg dog ikke havde fundet via et online datingbureau, som formidler kontakt til ukrainske kvinder, men derimod via et dansk et, hvor Helena fra Ukraine havde tilmeldt sig og kontaktet mig, og på den måde havde startet vores online dating.

Så pas på – der er svindlere i alle lande og de følger som her typisk et fast mønster – du kan læse mere om dette faste svindelmønster her på siden om russisk dating, men der er altså mange søde kvinder i Ukraine, så gå bare efter kærligheden og find kærligheden med en dejlig ukrainsk kvinde, men vær varsom og vælg eventuelt et sikkert dating bureau, som dette UkraineDate.com, som har et system, hvor du kan anmelde kvinder, som prøver at snyde mm – så det er et godt og sikkert valg, som jeg kan anbefale at bruge. Der er også gratis tilmelding mm.

Derfor anbefaler vi Ukrainedate.com som er et af de største mødesteder til Ukrainske kvinder i verden.

Søg blandt tusinder af smukke single kvinder fra Ukraine

Tilbage til ukraine dating

Her kan du læse mere om russiske kvinder