Thai kvinder (2023) Bedste datingside med single Thai Piger

Thai kvinder er mest populære hvis en dansker skal gifte sig med en udlænding – næsten 200 danske mænd giftede sig med en thailandsk kvinde i 2015 jævnfør Dr.dk.

Hvad er det der gør, at thai kvinder søger dansk mænd, og at de er så populære her i Danmark?

Der er nok rigtig mange svar på, hvorfor at thai kvinder i Danmark er det foretrukne valg for os mænd, når vi skal gifte os med en “Ikke dansker”

thai kvinder mange muligheder - Kookai 39 søger mand 36-56
Kookai 39 søger mand 36-56
  1. Rigtig mange danskere har gennem årene besøgt Thailand og fået godt indtryk af landet, som har en smuk natur – spændende templer – flotte strande – god infrastruktur osv
  2. Thai kvinder og også mænd er næsten altid smilende og venlige og meget imødekommende og serviceorienterede, hvilket jo også giver et godt indtryk af både landet og af thai kvinderne
  3. Det er rigtig nemt og billigt at komme til Thailand, hvad enten du vælger et rutefly eller tager med charter
  4. Maden er god og passer til danskere, og så er der også altid hoteller mm til en rimelig penge
Jira 40 søger mand 37-56 - flot thai kvinde
Jira 40 søger mand 37-56

Thai kvinder har en anden stil i Asien.

Thailandske kvinder er generelt meget familie orienterede og tænker familien ret traditionelt, hvor de thailandske kvinder står for alt det huslige, lave mad og gøre rent mm, så det der minder om meget traditionelle kønsrolle mønstre.

Thailandske kvinder eller måske rettere sagt mødrene har ofte et stort ord at sige i familien. Desuden betyder familien rigtig meget i Thailand – helt helt anderledes meget end, hvad vi er vant til her i Danmark, og mange familier forventer, at den thai kvinde som bliver gift med en udlænding, også skal understøtte familien i Thailand med penge og andet.

din kommende kvinde fra thailand - Jang 45 søger mand 39-58
Jang 45 søger mand 39-58

Det er derfor vigtigt, at du er bevidst om dette, når du har fundet en thai kvinde og at du og hende får aftalt nogle spilleregler, om hvad og hvornår og hvorfor familien eventuelt skal have penge eller anden hjælp, men vær klar over, at her er en stor forskel mellem hvad en typisk dansk mand og en typisk thai kvinde tænker og finder rimeligt.

Lækker thai kvinde - Good 38 søger mand 30-65
Good 38 søger mand 30-65

Sørg for at hvis du køber ejendom eller andet i Thailand at sikre dig, hvis kærligheden med din thai kvinde lider skibsbrud – altså at det hele ikke står i hendes navn eller i familiens og så videre….

Thai kvinder ser anderledes på aldersforskelle

Det er almindeligt i Thailand at se par med helt op til 20 samt 30-års alder forskel. Det kan være lidt underligt i starten at se masser af vestlige mænd inden for 40 og 50 års alderen gå med forbavsende meget mere ungdommelige thailandske kvinder, men den store aldersforskel er typisk ikke et problem.

Kvinder fra thailand mange muligheder - Aphitsada 40 søger mand 40-60
Aphitsada 40 søger mand 40-60

Alder og visdommen som følger med alderen samt, at du ofte har tjent penge et stykke tid og dermed har en vis status er attraktivt for thai kvinder som søger dansk mænd, men også for mange andre asiatiske kvinder

Thailandske kvinder stadig noget for dig? så find hende her p? ThaiCupid.com, som efter min mening er den mest troværdige hjemmeside 🙂

Thai kvinder – kan du bare bestille en Thai brud?

Det engelske udtryk “mail order brides” er et ret nedladende udtryk, som du sikkert vil rende ind i, når du surfer på nettet, og leder efter thai kvinder.

Postordrebrude, som det engelske ord betyde svarer til, at du går ind i en webshop og kigger på varerne og bestiller en, som så bliver sendt hjem til dig – det siger sig selv, at sådan fungerer det altså ikke, når du skal finde en sød thai kvinde i thailand.

Amy 38 søger mand 37-58 - din kommende kvinde fra thailand
Amy 38 søger mand 37-58

Ja, thai kvinder kan være fattige, men det er jo for alle parter – både dig og den thailandske kvinde – en stor beslutning at gifte sig, og flytte sammen og for thai kvinden i et helt andet land.

Thai kvinden i dit liv finder du altså via online dating

Dating med smukke thailændere - find din kommende kone fra thailand

og det tager tid, og der er faldgrupper i form af dating hjemmesider, hvor du skal betale pr. mail og for hver kontakt osv – her er formålet at holde kommunikationen i gang så længe som muligt med så mange som muligt, så undgå disse sider og brug i stedet en af de thai dating sider, som jeg anbefaler, og som alle er gratis at tilmelde sig, så du har mulighed for at se på de mange thai kvinder.

Når du så har fundet det site, hvor du synes, at chancerne er størst for at finde din thai kvinde, så kan du begynde at betale – og her betaler du så et fast beløb hver måned, og der er typisk stor rabat, hvis du tegner dig for flere måneder på en gang – men fordelen er, at du ved hvad du betaler, og du kan kontakte ligeså mange thai kvinder, som du har lyst til, og skrive lige så ofte, som du har lyst til.

Sophie is from Thailand - find din thai kvinde her
Sophie 36 søger mand 35-45

Er en thai kvinde i Danmark en trofast kone, som du kan stole på?

Mange thai kvinder registrerer sig hos et eller flere online dating agenturer i søgen efter en partner i udlandet. I deres søgen efter et stabil og sikkert liv, vælger nogle thai kvinder at blive gift med betydeligt ældre mænd.

thai kvinde - Eve 35 søger mand 40-60
Eve 35 søger mand 40-60

Nogle gange sikkert for at få en økonomisk sikkerhed, men du skal også huske på, at en højere alder i mange asiatiske kulturer ses som værende attraktivt, og det gælder også for mange af thai kvinderne – selvfølgelig skal der være en vis rimelighed mellem thai kvindens alder og din alder 🙂

På ThaiCupid.com kan du som sagt trygt starte din søgen, og forhåbentlig ende op med en smuk og dejlig thai kvinde i Danmark – held og lykke med det 🙂

Nogle vil også gerne overveje via online dating at søge efter en filippinsk kvinde via filipinske dating sider

Tilbage til thai dating?og her kan du læse mere om thai piger