thai pige - masser af smukke thaipigerThai piger – noget for dig – du behøves ikke at være single mere. Find en sød og smuk pige fra Thailand via online dating.

Online dating er blevet stadig mere og mere populært – især for mænd, som søger piger fra asien – især thai piger og filippinske piger – hvis du vil læse mere om det sidste, så kan du her se, hvordan du finder filippinsk kvinder

Thaipiger i Danmark – dem er der rigtig mange af dels fordi at rigtig mange danskere efterhånden har været i Thailand og dels er blevet fascineret af landet og dels er blevet fascineret af de altid glade og smilende thailandske piger – og så er thai pigerne jo oveni typisk utrolig flotte.

Thai piger er rigtig lattermilde

og meget søde og smukke og derfor overordentlig populære – især her i Danmark, hvor rigtig mange thai piger har giftet sig med en dansk mand, som den thailandske pige eventuelt har fundet ved hjælp af andre thai piger, som allerede var kommet til Danmark og var blevet gift. De allerede gifte thai piger i Danmark hjælper så andre familiemedlemmer eller veninder fra Thailand med at finde en dansk mand, via deres ægtemands venner eller annoncer i aviser mm.

Andre thai piger har fundet en dansk mand via online dating og der er rigtig mange muligheder, da der findes rigtig mange hjemmesider med online dating – jeg kan anbefale dig at bruge thaicupid.com, hvis du vil have succes med at finde en sød thaipige, som kan blive din kone på sigt.

dejlige thaipiger er der mange af | find din smukke thai pige her

Thai piger er mest populære hos danske mænd

Vi kan se af listen at 2 lande skiller sig ud, når vi snakker om asien – piger fra Thailand og så også Filipinerne. Thaipiger indtager dog en ret klar førsteplads, når dansk mænd gifter sig med en fra et andet land – selv vores 2 nabolande Sverige og Norge kan ikke følge med, når det gælder thai piger.

Thai piger er de mest populære udenlandske som danske mænd gifter sig med

Så skal du også tænke på, at det er blevet svært på mange måder at gifte sig med en thai pige, grundet alle de stramninger som er kommet på grund af flygtninge situationen, familiesammenføring som er blevet strammet op, og har gjort det meget mere udfordrende at få lov at gifte sig med sin udkårne thai pige.

Thaipiger gifter sig i stort tal med udenlandske mænd

Der er omkring 120.000 ægteskaber hvert år mellem udenlandsk mænd og thaipiger på grund af international online dating med thailandske piger. Dette er en af de mange grunde til hvorfor en masse online dating sites spirer over hele internettet især inden for det asiatiske marked.

Thai piger vil gerne gifte sig med en amerikansk eller engelsk mand, da det så er meget nemmere for thai pigerne, da de ikke skal til at lære et tredje sprog som dansk – endvidere er USA rigtig populært fordi mange allerede er blevet gift med en amerikaner, og thai pigen derfor allerede kender nogen i USA, og så er USA jo landet, hvor alle har mulighed for at få succes og blive rigtig rig, hvilket passer godt til den thailandske måde at tænke på.

Så vi danske mænd er lidt bagefter, når vi skal date online med thai piger – vores sprog er svært og Danmark meget lille og for mange thaipiger helt ukendt, omvendt så er danskerne igennem rigtig mange år været flittige charterturister i Thailand, så mange thai piger har alligevel kendskab til vores lille land 🙂

Thai pigernes popularitet betyder rigtig mange dating sites

Som du vidst allerede har ved, er der så mange thailandske dating sites, så det nu er temmelig vanskeligt at finde det rette dating hjemmeside. En hel del dating sites har også anmeldelser og udtalelser fra par, der har fundet hinanden igennem de pågældende dating site.

Anden måde er for dig at tale med andre mennesker, de fleste specielt dem, der havde brugt asiatiske dating sites til at finde en sød ung thai pige. De kan give dig deres synspunkt og dele erfaringer om deres tid ved hjælp af webstedet.

Nederst på den her side har jeg lavet en opremsning af de – efter min mening – 3 bedste thailandske dating sider og den bedste er nok den her 🙂

Thaipiger stort udvalg - find din thai pige her

Thaipiger er der nok af så nu skal du finde din – held og lykke

Nogle vil også gerne overveje via online dating at søge efter en smukke filippinske kvinder

Tilbage til thai dating