Tjek bilen løbende og spar penge

Mange af os går ikke og bekymrer os om bilens tilstand i dagligdagen – vi er vant til, at bilen bare virker, når vi skal bruge den, og så får vi den lige tjekket til syn indimellem. Egentlig burde man tænke lidt mere over bilens tilstand. Hvis man ikke passer på sin bil, kan man ikke tage småskader i opløbet, inden de vokser sig store og regningen med. Få et par tips til at passe på bilen her.

Pas på bilen med rustbeskyttelse

Rust er en af de ting, som er vigtige at beskytte biler mod. Får bilen først rust, og det får lov at brede sig, risikerer man en virkelig dyr reparationsregning eller i værste tilfælde en helt ny bil. Dette er et område, hvor du kan forebygge skader med rustbeskyttelse.

Biler kan ikke tåle rust, og især i et land som Danmark, hvor vejret ofte skifter og er meget fugtigt, bliver bilerne her særligt udsat for risiko for at danne rust. Derfor er det vigtigt med rustbeskyttelse, og især til bilernes undervogne. Læs mere om rustbeskyttelse og få andre gode råd til at passe på bilen på autogear.dk.

Tjek olie

Vi ved det godt: olie er alfa omega for biler. Det er vigtigt, at vi får tjekket olie, så bilen kører som den skal. Hvis man ikke får tjekket det ofte nok, risikerer man at gøre skade på bilen. Du kan nemt få en bilmekaniker til at skifte både olie og filter, hvis du ikke føler dig tryg ved at gøre det selv.

Hjulskift

Vi kommer ikke udenom, at det nemt bliver en dyr omgang, når man både skal have sommer- og vinterdæk, men ikke desto mindre er det nødvendigt. Også her er det nemt at få en bilmekaniker til at hjælpe dig med skiftet og give gode råd.