Inspiration til gode dateaktiviteter

Nogle gange kan det være svært at finde tid til kærligheden i hverdagens tumult og leverpostej. For at holde lidt liv i gnisten kan dates være en god måde for at skabe en stund til kvalitetstid. Oplever du at jeres dates ofte består af udsplatning på sofaen, til en film som ingen af jer alligevel rigtig får set. Så trænger I måske til at få planlagt nogle nye og anderledes dates, som kan ryste lidt op i jer. Desuden kan disse dates også bruges som inspiration, hvis du tænker på en særlig person du gerne vil invitere ud.

Kærlighed. Den følelse som vi måske snakker allermest om. Vi skriver om den i musik, vi laver film om kærlighed, historie, poesi, filosofi – ja endda krige, er opstået tilbage i tiden, som en følge af kærligheden. En stærk følelse som vi jagter det meste af vores liv, fordi vi lærer som barn, at det bør være en del af livet.

Uanset om du er i forhold eller om du er single, så er det ikke altid nemt at skulle håndtere kærlighed. Oplever du i dit forhold at mystikken forsvinder i dagligdagens trummerum, og at leverpostejen til tider får lov til at fylde mere end kærligheden. Det er måske tid til at I i jeres forhold puster lidt til gløderne med nogle sjove, anderledes og hyggelige dates. Her får du inspiration til 3 forskellige aktiviteter I kan lave til en date.

Hvis du er single, kan du desuden også bruge disse idéer som inspiration til hvis du har en særlig en du godt kunne tænke dig at invitere ud. Men også bare hvis du på en første date gerne vil lave noget sjovt og anderledes, frem for den klassiske gåtur eller kaffeaftale.

Spilleaften

Skal en spilleaften med alt der hører til være din næste date? Læg skærmen væk, og hiv de fysiske brætspil eller kortspil frem, og nyd hinandens selskab uden forstyrrelser. Hvis I er vilde med at gamble, kan I også spilde casino spil derhjemme, og perfektionere jeres pokerface.

Aktiv date

Hvis du tænker at du gerne vil ruske lidt op i tingene, og gerne vil lave noget anderledes kan du arrangere en aktiv date, hvor der også bliver lagt telefonerne på hylden, og I tilbringer noget tid sammen. Hvad med en badminton eller tennis kamp, eller måske i har mod på at besøge en klatrepark hvor I kan teste grænser af og lære hinanden endnu bedre at kende. En kanotur med masser af frisk luft og dejligt natur, er også en oplagt mulighed for en hyggelig date.

Tilbage i tiden

Noget helt anderledes i kunne lave på date, er at tage din partner med til fortiden. I har sandsynligvis oplevet en del inden i lærte hinanden at kende. Tag din partner med til din hjemby, hop på en cykel og kør en tur igennem byen. Fortæl om din barndom og de minder du har forbundet med forskellige steder omkring det sted du voksede op. På den måde kan man indvie hinanden i fortiden og dele gode stunder.