Giver du også altid de samme kedelige gaver? Læs med her og få tips og tricks til at give bedre gaver

Dette indhold er sponsoreret. 

Ender det tit med, at du medbringer en flaske god vin med et bånd om eller endnu et kedeligt gavekort, når du bliver inviteret til fødselsdag? I så fald er du som mange andre, og det i sig selv er der jo ikke noget galt i. Udover at det er en smule uopfindsomt. En spændende og unik gave er en fantastisk mulighed for at vise modtageren velfortjent omtanke. Det er en måde at vise venner og familie, at du sætter pris på dem og har brugt tid på at udvælge noget specielt til netop dem. At du har gjort dig umage. Hvis fantasien alligevel svigter, som det jo kan ske for enhver, er der heldigvis råd at hente. Læs blot med her.

En gave i en gave 

Man skal ikke skue hunden på hårene, siger man, men netop når det gælder gaver, må indpakningen gerne røbe, at der gemmer sig noget helt specielt inden i. Derfor er smukke gaveæsker en rigtig god idé, og noget du med rette kan have i tankerne til den næste fejring, du er inviteret til. En unik gaveæske er nu engang bare mere charmerende end endnu en krøllet brun pakke. Du kan købe en gaveæske, der passer til mange former for gaver, og ikke nok med at det ser pænt ud, personen, der har modtaget den smukke gaveæske, kan ligefrem genbruge den. 

Fokus på de små detaljer

Udover en unik gaveæske skal du selvfølgelig også have købt en gave. Her kan du sagtens tage udgangspunkt i de gaver, du måske plejer at give, men i stedet for bare at give den samme bestseller bog til fem venner, kan du overveje, hvordan du gør foræringen mere personlig. Eksempelvis kan du skrive en sød besked på bogens blanke side, så de altid kan tænke på dig, når de tager bogen ned fra hylden. Ligeledes er gaver med indgraveringer unikke gaver, som viser, at du har brugt lidt ekstra tid i processen.

De unikke fælles oplevelser

På samme måde er gavekortet heller ikke dømt helt ude. Det er særligt hyggeligt med oplevelsesgaver, og det må gerne være noget sjovt, du kan gøre sammen med gavens modtager – såsom et madlavningskursus eller lignende. Husk blot at sætte en dato og bestille arrangementet det med det samme. Det kedelige ved gavekort er tit, at de ender med aldrig at blive brugt. Kort sagt: kræs om indpakningen med en smuk gaveæske og vis den ekstra lille omtanke. Det behøver ikke være et uoverskueligt og meget krævende projekt.