Asiatiske Kvinder: Mød Piger Fra Asien som søger danske mænd

Der er mange danske mænd som søger lykken i udlandet – og især kvinder fra Filippinerne eller kvinder fra Thailand er de mest populære, så i dag er der mange asiatiske kvinder i Danmark.

Danmarks statistik dokumenterer klart en i statistik over bryllupper og nationalitet, at det er i de 2 lande, at danske mænd udlever drømmen om, at lykken er asiatiske kvinder.

lykken er asiatiske kvinder i Danmark

Det ses tydeligt, at det er thailandske kvinder og filippinske kvinder, som danske mænd går efter – deraf de mange asiatiske kvinder i Danmark. Polen ligger også højt, hvilket ikke er så underligt, da vi gennem årene har haft rigtig mange polske håndværkere og andre polakker i Danmark.

Asiatiske piger – Derfor er asiatisk dating også meget populært

Men når danske mænd søger efter asiatiske kvinder, så vælger de alligevel ofte, at det enten skal være thai kvinder eller filippinske kvinder, da de danske mænd ofte kender nogen, som har giftet sig med en asiatisk kvinde fra et af de 2 lande – og så går de danske mænd målrettet efter kvinder fra det ene eller andet land, når de skal finde et internationalt datingbureau til deres asiatiske dating.

Lykken er asiatiske kvinder – eller hvad?

Det er desværre ikke uden udfordringer at lede efter kærligheden i et andet land, som endda ligger rigtig langt væk, og dertil kommer så sproglige og kulturelle udfordringer.

Derfor er online asiatisk dating blevet et kæmpehit for danske mænd, men pas på for der er nogle faldgrupper:

  • dels er der en del thailandske og filippinske kvinder som prøver at snyde de danske mænd for hvem lykken er en asiatisk kvinde
    • her kan du læse mere om snydemetoder brugt af udenlandske kvinder – et som jeg selv helt konkret har oplevet ganske vist med en ukrainsk kvinde – men snyde princippet er det samme overalt i verdenen
  • dels er der dating sites som er baseret på, at du skal købe tickets/tokens eller lignende og hver mail eller anden kontakt med en kvinde koster en ticket/token, og dating sitet har derfor en interesse i at holde kommunikationen i gang så længe som muligt, hvilket jo ikke er i din interesse,

Asiatisk dating:

Her kan du trygt lede efter en asiatisk kvinde fra Thailand

Her kan du så finde din asiatiske kvinde fra Filippinerne

Begge steder er nogle, som jeg kan stå inde for, når du starter på din asiatiske dating via online internationale hjemmesider – hjemmesiderne har velordnede forhold, og har gratis tilmelding og med dansk tekst, og mange fine services, som oversættelse af beskeder frem og tilbage, hvis du vælger at betale for et medlemsskab, når du først gratis har kigget på mulighederne og de mange søde kvinder fra Asien.

Lykken er asiatiske kvinder – men hvad kendetegner en asiatisk kvinde i Danmark?

Her taler vi jo primært om kvinder fra Thailand og kvinder fra Filippinerne, som er de kvinder, som dansk mænd primært foretrækker, når de skal finde kærligheden i udlandet.

Her kan du finde mere information om thai dating

Her kan du finde mere information om filippinsk dating

Asiatisk dating i Danmark

Asiatisk Dating i Danmark også en oplagt mulighed – der er rigtig mange asiatiske kvinder i Danmark, som stadig har veninder i hjemlandet, som også gerne vil her til Danmark – det så vi blandt andet i forbindelse med den TV2 serie som hed “Lykken er en asiatisk kvinde“, hvor vi fulgte forskellige kvinder fra Asien, som havde fundet lykken i Danmark.

I en række serier på 4 fulgte TV2 så de forskellige par i deres liv og deres udfordringer med at få 2 kulturer til at fungere sammen, og hvad der især var godt, men også hvad der især var en udfordring for parrene – her var det især forskellen i forholdet til familie og venner, hvor de asiatiske kvinder fokuserede meget på at have et tæt og forpligtigende forhold til såvel familien i asian som her i Danmark, samt en meget større lyst til fester og samvær med venner / veninder – altså asiatiske kvinder i Danmark er generelt meget mere sociale end vi danske mænd.

Disse kvinder brugte så også asian dating i Danmark til at få sat andre par sammen ved fester, hvor fraskilte asiatiske kvinder, så kunne møde mænd fra Danmark eller, hvor de havde nogle fra deres hjemland som gerne ville til Danmark – det sidste så vi i en tv serie som hed fra Thy til Thailand – du kan se mere her på Wikipidia om asian dating i Danmark, hvor det mere gik på at Thailandske kvinder skulle til Danmark via eksisterende kontakter i Danmark – altså en form for asian dating i Danmark, hvor herboende thailandske kvinder aktivt arbejdede for at finde kvinder fra deres hjemegn og sætte dem sammen med relevante danske mænd – altså en ret aktiv form for dating.

Lykken er en asiatisk kvinde – og nemt med online asiatisk dating

Ja, hvis du følger mange af mine tips, ja så er det muligt at finde lykken og der vil blive endnu flere asiatiske kvinder i Danmark.

Held og lykke med at finde kærligheden….