At få et overblik over alle de russiske dating sites på nettet, når du gerne vil finde en russisk pige eller en russisk kvinde,  er ikke nogen nem opgave. Hvilke er ærlige russiske dating sites, og hvilke er skalkeskjul for nogle svindlere eller måske knap så gode til at finde din russiske pige eller din russiske kvinde?

Her er en gennemgang af nogle de mest populære dating sider, hvor dine chancer er størst for at finde din russiske kærlighed.

På denne side finder du ærlige anmeldelser af russiske dating sider (også kaldet postordre brides sites), der specialiserer sig i at få dig til at møde smukke russiske piger og russiske kvinder, der er interesseret i ægteskab med vesterlændinge.

En russisk pige eller en russisk kvinde, så er dating online starten på at finde kærligheden

russisk dating | find hende via dating russiske piger og russiske kvinder

Processen med at finde en russisk pige eller russisk kvinde er meget nemmere end du tror. Yngre piger og kvinder i de tidligere russiske sovjetrepublikker taler normalt noget engelsk, og nogle russisk dating sider tilbyder telefon oversættelser, hvor du rent faktisk kan chatte med disse russiske piger og russiske kvinder, før du foretager den lange rejse for at møde dem – så bare kom igang med dating russiske piger og russiske kvinder 🙂

I sidste ende er du nød til at rejse til Rusland for at møde din udkårne russiske pige eller russiske kvinde. Du kan enten rejse alene afsted, men der findes enkelte bureauer, som af og til arrangerer fælles ture, hvor der så er arrangeret nogle kom sammener eller fester, hvor du så kan møde forskellige russiske piger eller russiske kvinder, og se om romantikken så blomstrer.

Verden er så lille i disse dage, er det næppe et problem at møde en smuk russisk dame og flyve til møde hende, når du er klar!

Russiske kvinder – den bedste russiske dating hjemmeside

1. Russiancupid.com:

Russiancupid.com er langt det bedste online dating site i Rusland. Som det er tilfældet med stort set alle steder, der drives af Amor Media, så er det top kvalitet! En søgning efter russiske piger eller russiske kvinder, der bor i Moskva mellem 18 og 35 år, der har været aktiv på sitet inden for de sidste 3 måneder vil vise sig mere end 1000 profiler. Så siden har helt sikkert en masse har en masse medlemmer, som er ægte kvinder, der leder efter kærligheden.

For at få fuld chat funktionalitet og til at blive vist højere i søgeresultaterne, bliver du nødt til at købe en Gold eller Platinum abonnement. Jeg tager normalt altid Platinum. De få ekstra kroner, du betaler per måned er normalt det ekstra værd for de gode bonuser men det er op til dig. Husk, dit kærlighedsliv, ligesom din karriere og uddannelse, er en stor investering, og når det lykkes, vil betale sig i sidste ende.

GRATIS tilmelding, men OBS – stor rabat, hvis du vælger at tegne et abonnement for flere måneder.

Russiske piger og russiske kvinder er de smukkeste i verden

Russisk skønhed er legendarisk. Faktisk har nogle af de smukkeste kvinder jeg nogensinde har set været fra Rusland. Være sikker på, når du tilmelder dig et af disse russiske dating sites, vil du se en række af fantastiske attraktive russiske piger og russiske kvinder.

Hvis du beslutter at tilmelde dig nogen af de online russiske dating sites, så jeg anbefaler, at du læser
medlemsprofiler omhyggeligt. Dating russiske kvinder fra et andet online russisk dating site end det ovenfor medfører muligheden for at blive snydt.

Find en russisk pige eller din russiske kvinde her via online dating | gratis tilmelding og med dansk oversættelse

Din kommende kone?

Hvad du skal passe på med din russiske dating?

Hvis du er en af de hundreder af tusinder af vestlige europæiske og danske mænd, som har besluttet at søge kærlighed og romantik i udlandet, har du helt sikkert tænkt på at prøve med dating russiske piger og russiske kvinder.

Det er velkendt i hele verden russiske kvinder er kendt for deres naturlige skønhed, og med faldet af jerntæppet er rejser til Rusland i dag en relativ let opgave i forhold til for 25 år siden.

En af de største udfordringer for enhver mand, der beslutter sig for at prøve russisk dating er at finde den bedste russiske dating site, hvor de ved, at de vil være i stand til at date russiske kvinder, der søger ægteskab med vestlige mænd.

Den første sted for enhver fyr, der søger efter en russisk dating site er nok på Google. Som du vil se, er der mange hundrede russiske dating sites derude – du vil sandsynligvis have rigtig mange der tilbyder dating med russiske kvinder. Hvordan kan du være sikker på at du vælger den bedste russiske dating site derude?

Tips til at finde de ærlige russiske piger og russiske kvinder

Du kan vælge dette, som jeg kan stå inde for, og som er et meget stort internationalt bureau

Eller her er nogle enkle tips, der vil hjælpe dig indsnævre søgningen ned til 2 til 3 steder at vælge imellem. Det bedste tip er altid vælge et websted fra de første 1/3 sider med søgeresultater, fordi hvis du ikke kan finde det sted hvordan vil andre fyre, der søger efter en russisk dating site finde det?

Det er altid bedst at holde sig til en vestlig ejet og ledet russiske dating site, hvor du vil vide, at der vil være noget kundeservice, og du har en god chance for virkelig at møde en russisk kvinde. De fleste af de russiske ejede og administreres kan være med falske profiler. Det er en trist kendsgerning, at de fleste russiske dating site operatører hellere vil snyde deres medlemmer ud af penge, end at give dem en god ægte service.

En meget godt tip er at kontrollere ejerskabet af webstedet med en WHOIS check i Google, vil dette fortælle dig, hvis operatøren af hjemmesiden gør det muligt for offentligheden at se, hvem der ejer det, hvis de skjuler ejerskab, bør du spørge dig selv hvorfor?

Pas også på med russiske dating sider med ufattelig mange smukke og unge kvinder

Der er sider, hvor så at sige alle er super super smukke, så hvis du vil dating russiske kvinder, vil det vel være naturligt med alle typer af kvinder?

Så hold dig væk fra disse russisk dating sites, hvor alle er 20 årige modeller…..

Dating russiske piger og russiske kvinder via et russisk dating site, hvor du har den bedst mulige chance for at finde en rigtig russisk kvinder, så bør du holde dig til et websted, der har et bredt udvalg af kvinder i alle aldre og alle slags – jeg mener, hvis du tager til en russisk by – er alle kvinder omkring 20 og fantastiske smukke og blonde og ligner en barbie?

Rigtige russiske dating sites har et bredt udvalg af ægte russiske til enhver smag ligesom enhver by i Rusland.

Hvilket russisk dating side er så ægte udover det jeg anbefaler? dating russiske piger og russiske kvinder | find trygt kærligheden her

Hvis du har besluttet at for at søge efter en russisk pige eller russisk kvinde og søge efter en russisk dating site, din største udfordring er at forsøge at finde en rigtig russisk dating site, og det er ikke så nemt som man måske tror. Med over 300 russiske dating sider i øjeblikket online, er det svært at beslutte, hvilke russisk dating site er ægte, og kan gøre forskellen mellem succes eller fiasko i din søgen efter en russisk kærlighed.

Der er tre typer af russiske dating sider i almindelighed.

1. Mail videresendelse type russisk dating site, her du skal betale per e-mail, som du åbner, normalt gøres dette ved at købe kreditter. Når en dame skriver dig en e-mail, du bruger disse kreditter til at åbne mailen. Normalt disse websteder opkræver yderligere et gebyr for at oversætte mails fra damerne. Det allerbedste råd er at holde dig langt væk fra disse typer russisk dating sites som muligt.

Kvinderne er sandsynligvis falske, og du vil også modtage falske mails fra kvinder ansat af det russiske dating site, og du kan ikke komme direkte i kontakt med pigerne via Skype eller lignende.

Hele spillet er at få dig at købe kreditter så længe som muligt. Så brug ikke den slags russiske dating sider, når du vil dating med russiske kvinder…..

2. Video chat websites, der lover dig LIVE chatte med smukke kvinder, ofte foregår det på hjemmesiden af disse russiske dating sider.

Du vil se rigtig mange flotte smukke unge kvinder, alle modelagtige, og alle bekvemt ONLINE! Sandsynligvis er ingen af dem er interesseret i dating, men det er bare et job for dem og deres vigtigste rolle er at holde dig online for så længe som muligt. De er specielt gode til at lege med dine følelser, så du ønsker at komme tilbage gang på gang.

3. Chat / interaktive russiske dating sider med abonnements betaling er nok den bedste løsning til dating russiske kvinder, men det er meget vigtigt sitet giver mulighed for fuld fri udveksling af kontaktoplysninger mellem medlemmerne, nogle russisk dating sider blokerer kontaktoplysninger såsom e-mails fra at blive udvekslet.

Gå også efter et russisk dating site med en bred vifte af kvinder, som svarer til virkeligheden og undgå russiske dating sider udelukkende med smukke unge barbie dukker, hvis du vil have held med dating russiske piger og russiske kvinder.

En anden oplagt mulighed for mange er også at overveje kvinder fra Ukraine, som har mange ligheder med russiske kvinder, og her kan du læse mere om dating ukrainske kvinder, hvis du har lyst…

Tilbage til russisk dating