Russiske Kvinder Søger Danske Mænd»Russisk kvinde” og “russisk pige ” er de ord, der skrives titusinder af gange i forskellige søgemaskiner på internettet af mænd, der gerne vil finde en smuk og dejlig kvinde fra Rusland.

Russiske Kvinder Søger Danske Mænd – hvorfor?

Vidste du, at Rusland har millioner flere kvinder end mænd?

Ifølge statistikken, er der en meget lille chance for kvinder over 30 år at blive gift med en russisk mand.

Her er forskellige grunde til dette:

  • dødelighed i den arbejdsdygtige alder for mænd er høj
  • de fleste russiske mænd misbruger alkohol osv

Russiske kvinder i Danmark er der efterhånden en hel del af.

Russiske piger og kvinder præsenteres for danske mænd af talrige ægteskab agenturer på internettet.

Russiske kvinder søger ofte danske mænd via Internettet

Vidste du, at ordet “mail order bride” er meget misvisende og unøjagtig?

Det er jo ikke sådan, at en mand ser en kvinde fra en online russisk internet katalog i dag og gør et forslag om at gifte sig med hende i morgen. På ingen måde!

Her er, hvad en moderne søgende mand gør. Han vælger en ukendt smuk pige, som appellerer til ham fra en russisk internet side – skriver med hende i flere måneder, møder hende via Skype og lærer en masse, før det kan (eller måske ikke) resultere i ægteskabet.

Men det er et faktum, at russiske kvinder søger danske mænd, som i Rusland har et godt ry 🙂

Når man ser sådanne kvinder, så er det ret nemt at forstå, at der er mange russiske kvinder i Danmark.

Vidste du, at en varm og sexet russisk brud er ekstremt feminin, lidenskabelig, sensuel og taknemmelig? Hendes »romantisk sødme” gør hendes søgen efter en tilfredsstillende og kærligt forhold. Elskov er ikke et hårdt arbejde for hende. På den modsatte, det er den glæde og skønhed gensidig tilfredshed.

Vidste du, at de fleste af russiske brude er virkelig smukke?

Smukke russiske brude har kvaliteter, som er højt ønsket af mænd. Hvad skaber russisk skønhed? Her er de mest oplagte funktioner: charmerende smil, blå øjne, venlighed og lyst til at pleje og hjælp, smukke kindben, fair teint … Hvilket er det mest imponerende? Svært at vælge. Muligvis, de gør en uimodståelig blanding, og derfor er der et stigende antal russiske kvinder i Danmark.

Russiske kvinder søger danske mænd – pas på svindel

Det er heldigvis relativt nemt at undgå, hvis du tænker dig om, og bruger det rigtige online dating bureau – vælg som udgangspunkt et, hvor du betaler er fast gebyr, og undgå dem, hvor du køber nogle enheder, som du skal bruge, hvis du skal se en besked eller skrive en – det opfordrer jo i sagens natur til at holde korrespondancen i gang så længe som muligt og jo flere jo bedre.

Har du betalt et fast gebyr, så er det op til dig, hvor ofte og med hvor mange russiske kvinder søgende danske mænd, som du vil have kontakt med.

Undgå svindel ved at bruge det rigtige bureau 🙂

Unge russiske kvinder
Vidste du, at teen russiske piger accepteres til online dating sider bare de er fra 18 år? Så du kan møde unge fra 18 år russiske kvinder søger danske mænd.

Russiske kvinder i Danmark er der efterhånden en hel del af

En anden oplagt mulighed for mange er også at overveje kvinder fra Ukraine, som har mange ligheder med russiske kvinder, og her kan du læse mere om dating ukrainske kvinder, hvis du har lyst…

Tilbage til russisk dating