Hvordan du finder din smukke russiske kvinde på en tryg måde via russisk dating kan du se her.

Fase 3: kvinden beder om penge

Når det faktum, at scammer er “dybt forelsket” er veletableret, scammer begynder den reelle forberedelse. “Hun” bliver meget ivrige efter at mødes personligt, så hun beslutter sig for at finde ud af, hvad hendes muligheder er så langt som visum og rejse billetpris.

Svindleren vil annoncere den gode nyhed (at hun fandt ud af, hvordan du får det visum) i en af de breve, kort efter at forklare hende udødelige kærlighed. Hun vil fortælle, at hun har fundet ud af alt, hvad hun har brug for at gøre for at modtage en turist (arbejde, studerende) visum. Hun vil være alle boblende og begejstrede for muligheden. Hun vil forklare i detaljer, hvor meget det vil koste at få visum og billetter, og hvordan du sender det nødvendige beløb til hende for at få tingene i gang.

Først mange svindlere starter med en lille mængde penge – $ 350- $ 500 for visummet eller eventuelt pas. Nogle svindlere også bede om “hotel” penge til deres hotel ophold i Moskva, mens de indgiver deres visum til ambassaden. Nogle svindlere tilbyde at betale for visum selv (som en “god tro” gestus).

Næste step i svindelen

Efter “visum” er modtaget, beder svindleren typisk om penge til at købe fly billetter – normalt omkring $ 700- $ 1800. Nogle svindlere tilbyder at betale for billetterne selv. Men så opdager de, at billetterne angiveligt koster mere end svindleren har råd til, og så spørger de offeret om at “split” omkostningerne til billetter.

Mange svindlere på dette punkt hævder, at de gik videre og indgået en aftale med et rejsebureau. Dette rejsebureau vil angiveligt håndtere alle juridiske papirarbejde og billetterne, og nu svindleren skal komme op med den nødvendige mængde penge for billetterne inden en bestemt dato.

Nogle fælles temaer, som vi ser i denne fase af korrespondancen er

  • de fleste svindlere hævder, at de vil anvende et turistvisum, mens andre svindlere specialiserer om at foregive at være berettiget til en studerende visum eller en arbejdsvisum
  • oftest, svindleren foreslå at gå gennem et rejsebureau, der kan arrangere alt fordi de “har gode kontakter i ambassaden”. Hvis offeret tilbyder at købe billetter til hende online, vil svindleren insistere på at bruge hendes rejsebureau alligevel
  • det meste af tiden, den eneste kontakt, der er fastsat af “rejsebureau” er deres e-mail-adresse
  • at “rejsebureauet” ikke kan acceptere en kreditkort betaling. De anmoder om kontant betaling som deres eneste betalingsmetode, påtvinger offeret til at bruge Western Union eller MoneyGram
  • nogle svindlere skriver, at de allerede har en arbejdsvisum til ofrets land, men mangler penge til billetter
  • alternativt kan scammer foreslå, at du giver hende dine kreditkortoplysninger, og hun vil arrangere penge til at blive overført til dit kreditkort. IKKE give hende nogen kreditkort eller bankkonto oplysninger !!!
  • Hvis offeret tager lokkemaden og sender det ønskede beløb, vil svindleren sandsynligvis sende dem en rejseplan med datoer og tal. Hvis offeret forsøger at kalde et flyselskab til at bekræfte bestillingen, vil han sandsynligvis finde ud af, at bestillingen faktisk er foretaget. Tricket er, at svindlere får refunderet flybilletterne i sidste øjeblik og få en fuld refusion.

Også snyd med dokumenter

Nogle svindlere vil også sende et scannet billede af deres “visum” eller “billetter”. Disse dokumenter, ligesom scammer formodede pas, er blot computer-ændret billeder.

eksempel på et scam dokument

 

Undgå disse fælder ved at bruge dette online dating bureau, som jeg kun har hørt godt om og som er med gratis oprettelse

Find din russiske kærlighed her via online russisk dating | gratis tilmelding og med dansk oversættelse

Find din russiske kærlighed her | gratis tilmelding | siden er delvist på dansk

 

Skulle du måske også være interesseret i kvinder fra Ukraine, så er der her mere om dating ukrainske kvinder

 

Tilbage til russisk dating