Din kommende rusisske pige? Prøv gratis russisk dating

Din nye rusisske kone?

Før jeg starter vil jeg gerne sige et par ord om forskellen mellem postordrebrude og russisk dating – det at date russiske kvinder / russiske piger online.

Udtrykket “russian mail order brides” som er et engelsk udtryk, syntes at antyde, at du kan komme med nogle ønsker for, hvad ud leder efter i en russisk kvinde og så kan du “bestille” en russisk pige, som er klar til at komme med hjem!

Her vil jeg lige fortælle dig, at hvis du ønsker at øge dine odds for sand lykke og en kærlig russisk kone, så skal du bruge en tid og kræfter på at finde kvinder og møde dem via Skype og på anden måde have dialog med de russiske kvinder og så endelig til sidst skal du så møde din nye russiske kærlighed ansigt til ansigt for at være sikker på, at I begge har taget den rigtige beslutning.

Russisk dating med russiske kvinder >< “mail order brides”

Det er, hvad online dating af russiske kvinder handler om. Beklager de herrer, hvis jeg har skuffet dig, men “mail order brides” eksisterer ikke borset fra meget lyssky steder. Steder som du burde holde dig langt væk fra, og jeg er helt sikker på, at du vil takke mig for det råd senere hen.

Nu hvor vi kender forskellen på “mail order brides” og de oprigtige russiske kvinder og russiske piger, som du kan finde via online dating bureauer, så lad os komme i gang.

Online Russisk Dating – ting du SKAL vide før du starter

Hvorfor date russiske kvinder?Russisk dating -> find din russiske kærlighed her

Der er flere grunde til at vælge dating af russiske piger/kvinder frem for piger/kvinder fra andre lande, hvis du overvejer international dating.

 • Russisk kultur og russiske kvinder er generelt afslappede, venlige, fordomsfri og er accepterende.
 • De fleste russere har lært engelsk i folkeskolen og kan hurtigt tale flydende engelsk når de kommer i et forhold.
 • Russiske kvinder er behageligt at være omkring – og deres højeste prioritet er sikkerhed og kærlighed.

Overvejer du at finde en kvinde fra Ukraine, så læs mere her om dating af ukrainske kvinder

Russisk dating med russiske piger og russiske kvinder, der har fokus på ægteskab og kernefamilien

Russiske piger og russiske kvinder er mere familie orienteret. De ser deres fremtid som hustruer og mødre i forhold til de danske kvinder, som har fokus på karriere.

At være en kerne familie med børn og en kærlig mand er det vigtigste for russiske kvinder.

Når du dater en russisk pige eller russisk kvinde skal du være klar over, at de lægger vægt på engagement og søger mænd, der er villige og i stand til at forpligte sig på lang sigt.

I Rusland er det forventet af pigerne / kvinderne at de gifter sig og får børn.

Succes med karrieren er IKKE en acceptabel erstatning for en familie. Kvindernes succes er målt på deres evner som en god mor og kærlig kone.

Glem de gamle stereotyper du måske har om piger og kvinder fra Rusland

Din kommende rusisske kone? prøv at finde hende her via russisk dating:)

Din kommende rusisske kone?

Langt størstedelen af de russiske kvinder du kan finde på diverse online dating sider er ikke fattige eller kommer fra udsatte familier, mens de leder efter en mand til at redde dem.

Det er lang tid siden at russiske kvinder ville reddes bort fra Sovjetunionen af en rig ældre vesterlænding. Hvis du vil have en russisk pige til at skænke dig sit hjerte, skal du nu til dags tilbyde hende mere end dine pengepung.

Russiske kvinder kan lide at arbejde og er ambitiøse. De er langt fra dovne og leder ikke efter nogen til at tage sig af dem som rygterne siger.

De er veluddannede, velformuleret, intelligente kvinder, der simpelthen ikke har fundet, hvad de leder efter når det kommer til deres familie liv.

Selvom russiske piger og kvinder er meget familie-orienteret, betyder det ikke, at de foretrækker at blive hjemme med børnene hele deres liv.

Det er normalt for kvinder i Rusland at have et arbejde ved siden af passe på hjemmet. Dog vil familien altid være første prioritet.

Russisk dating med piger og kvinder fra Rusland har meget at tilbyde. Typisk leder de ikke efter en opholdstilladelse i et andet land, men en mand, der lever op til deres standarder og som de kan give deres kærlighed.

Russisk dating – hvad kendetegner en russisk kvindes personlighed

 • Russiske kvinder elsker at shoppe, sludre og andre typiske pige ting.
 • De er meget generøs af natur, åndelige og familie orienteret og ikke kan lide at udnytte andre mennesker.
 • Generelt er piger og kvinder fra Rusland meget mere tålmodig end vestlige kvinder og er meget overbærende.
 • De er partnere, ikke er konkurrenter.
 • De kan også have lavt selvværd og være usikker.
 • Russiske piger og russiske kvinder er generelt godt uddannede og læser mere end den gennemsnitlige vesterlænding.
 • Ruslands uddannelses system fungere endda bedre end andre vestlige landes (dog ikke bedre end Danmarks).
 • Russerne nyder teater, opera og andre live-optrædener.
 • Forskelle du skal tage højde for når du dater en russer
 • Som jeg nævnte tidligere kommer russiske kvinder fra en kultur som er afslappet og fordomsfri.

rød håret ung russisk pige | find russiske kvinder som hende her via online russisk datingRussisk dating – kulturforskellen mindre end man skulle tro

Det er derfor usandsynligt, at du vil støde på en pige som vil have svært ved at vende sig til den danske kultur, eller der vil være større kultursammenstød.

Hun vil sandsynligvis nyde at tilbringe tid med dig på dine foretrukne steder som sportsbegivenheder, film eller en gåtur i naturen hvor hun kan se og lære de danske skikke og omgangsmåde.

Da hun sandsynligvis allerede har studeret engelsk i skolen, vil hun hurtigt mestrer det, og når hun kommer til Danmark vil hun sikkert begynde at lære dansk. Du skal dog være forbedret på at det ikke kommer til at være let for hende at forlade hendes eget land.

Russisk dating – hvad leder de russiske kvinder efter i danske mænd?

Russiske kvinder er interesseret i at møde mænd, de ikke har fundet i Rusland – mænd, der er sunde, intelligente og med god hygiejne.

De ønsker at blive forelsket som alle andre kvinder.

Selvom du har mange penge er det ikke nok i sig selv; mange russiske piger syntes at en god personlighed er en af de vigtigste karaktertræk i en mand og ægtefælle. Selvfølgelig er det vigtigt at du har styr på finanserne og så i kan starte en familie. Især hvis det er meningen af hun skal flytte til Danmark.

Russiske piger og kvinder er efter manges mening blandt de smukkeste i verden

Der er en grund til at Rusland er et af de lande der har aller flest top modeller, så derfor vælger mange danske mænd online russisk dating….

Man har hørt rygter om at kvinderne er meget mere attraktive i Rusland end andre kvinder rundt om i verden og at de ældes godt. En 40-årig russer kan ligne en 28-årig dansk pige.

De kan også godt lide at gå i sexet tøj og gøre noget ud af deres make-up selv når de slapper af derhjemme.
Hvis du finder dig en kvinde igennem de russiske dating sider vil du altid have en skønhed i hjemmet!

Alders forskel mellem dig og russiske kvinder

I Rusland er det almindeligt at aldersforskellen mellem partnerne ligger på omkring 5 til 15 år.

Så du skal ikke blive overrasket, hvis du bliver kontaktet af kvinder fra Rusland, der er op til 15 år yngre. Dette kan skyldes følgende:

 • Der er langt flere kvinder end mænd i Rusland. Det er derfor sværere at finde en mand.
 • Kvinderne har en tendens til at starte familier tidligere i livet – i deres tidlige eller midten af 20’erne.
 • Uddannelsessystemet i Rusland er bygget op så kvinder kan starte en stabil karrierer efter de fylder 24.
 • Russiske kvinder føler sig mere komfortable med mænd, der er mindst 5 til 10 år ældre.
 • Piger og kvinder i Rusland er mere modne i forhold til deres alder og foretrækker at gifte sig med en mand der er 10 til 20 år ældre.
 • Kvinder i Rusland foretrækker en moden mand for med alderen kommer nemlig modenhed, visdom, finansiel stabilitet og evnen til at forsørge en kone og børn.
 • Russiske kvinder, der søger ældre mænd har ofte været gift en gang før med en jævnaldrende mand, som var umoden og uansvarlig.

Russisk dating og valg af en yngre kvinde

Du skal dog være klar over at en kvinde i midten til slutningen af 20’erne sandsynligvis ønsker at starte en familie hellere før end senere, og en ældre mand kunne være mere tiltalende, da han højt sandsynlig vil være en bedre forsørger, men vær opmærksom på, at hvis din kommende russiske kvinde er ung, så vil hun sikkert gerne have børn, og du skal derfor afgøre med dig selv, om du er klar til børn.

Du ønsker ikke at ende op med en russisk kone, der ikke har stærke følelser for dig. Hvor pengene er det der driver værket. Derfor så tænk dig om en ekstra gang før du dater en russer der er mere end 15 år yngre end dig.

Online russisk dating | Find en russisk pige eller din russiske kvinde her via online dating | gratis tilmelding og med dansk oversættelse

Prøv online russisk dating – russiske kvinder har meget at byde på

Sandheden om dating i Rusland for danske single mænd

Meget af det, du måske har hørt om russiske kvinder er myter og ikke alle er ude på at snyde dig – kun en mindre del, som du relativt nemt kan undgå at falde i kløerne på. Læs mere her om at undgå snyd.

Jeg har hørt fra mange glade vestlige mænd om, hvor vidunderlige russiske kvinder er, og at mændene var glade for at de valgte online russisk dating.

Russiske kvinder er glimrende hustruer, fordi de gør en ekstra indsats, og er gode til at tilpasse sig nye situationer – herunder at flytte til et fjernt land og lære en ny kultur at kende.

Du vil også blive glad for at høre, at succesraten for internationale ægteskaber er betydeligt højere end for traditionelle ægteskaber herhjemme.

Du kan være sikker på at en russisk kvinde vil gøre alt for at jeres forhold blomstrer og at i får et godt familie liv.

Flot russisk pige | her kan du finde en russisk kvinde som kan blive din kone

Hvordan kommer man i kontakt med russiske piger?

Det mest oplagte er via online russisk dating, hvor heldigvis langt de fleste russiske piger er ærlige, så er det dog Østeuropa vi snakker om, og der vil være falske profiler og piger vil prøve at snyde dig. Her er et par gode råd som vil sikre dig at du ikke bliver scammed.

De 3 bud du skal følge når det kommer til østeuropæiske dating sider

Disse 3 råd er sundt fornuft men det er godt lige at blive mindet om dem inden man falder pladask for en sød smuk pige!

 1. Sørg for at du har kendt pigen i et stykke tid – 1-2 måneder minimum – før at du arrangere at tager til Rusland for at møde hende. På den måde har du længere tid til at lære hende bedre at kende og se om der ting ved hende der virker mystiske.
 2. Du må ALDRIG sende penge til en pige som du ikke har mødt. Lige meget hvor dejlig og sød hun er og hvor store problemer hun har så lad dig ikke lokke. Der er svindlere i alle lande og de kender dine svage sider og de vil prøve at udnytte dem!
 3. Giv hende ikke dit telefon nummer eller adresse før du har mødt hende eller i det mindste set hende på video chat som Skype. Det er vigtigt at du har ansigt-til-ansigt samtaler med kvinden før du begiver dig ud i nogen form for økonomisk investering i forholdet.

Russisk dating – hvilket online russisk dating site?

Når du leder et sted at møde de russiske piger eller russiske kvinder, så vil din succes afhænge gevaldigt af hvilke russiske dating sider du vælger. De bedste sider er altid hjemmesider hvor man skal betale for et medlemskab fremfor de online russiske datingsider, hvor du skal betale hver gang for at emaile og andre oplysninger – på de sider, er formålet at få dig til at emaile – sende beskeder frem og tilbage så længe som muligt.

Vælg online dating sider, hvor du kan se kvinderne først og hvor du betaler for et medlemskab med adgang til det hele – så kender du udgiften.

online russisk dating | find russisk pige som hende herNår du bruger betalingssider sortere man nemlig en masse af de falske profiler fra, og man undgår langt størstedelen af pigerne, der bare vil have dine penge. Du kan godt prøve de gratis løsninger men du skal være forberedt på at bruge lang tid på at finde pigerne med ærlige intentioner.

Det gode ved betalingsløsninger er, at de sikre pigernes identitet. Man skal sende billede ID ind som pige og de bliver først tilmeldt når en ansat har set deres ansøgning igennem.

Man kan stadig være uheldig og finde en uærlig russisk pige, men du er 100 gange bedre stillet end på de gratis sider.

Og så længe du bruger din fornuft og følger min 3 råd så har du intet at bekymre dig om.

Den bedste russiske dating site

RussianCupid.com har gratis tilmelding | har delvist dansk oversættelse

Find en russisk pige eller din russiske kvinde her via online russisk dating | gratis tilmelding og med dansk oversættelse

Denne russiske dating side har klart det største antal ægte profiler med tusindvis af kvinder online hele tiden. Du vil derfor sørge for at have de bedste chancer for at finde en pige der er et godt match.

Med RussianCupid kan du tilmelde dig gratis, uploade et profil billede og se om der er nogle russiske kvinder der er interesseret. Hvis der er nogle søde piger der viser interesse så kan du altid skifte til et betalingsmedlemskab får at få lov til at tage fuld kontakt.

Hvis du beslutter dig for at til et premium membership så er gebyret også til at leve med. Sidste gang jeg så kostede en måneds medlemskab $25 som er omkring 175 kr.

Hvis du tog på date med en dansk kvinde ville tur på restaurant hurtigt koste dig 500 kr så jeg syntes ikke det er dyrt.

Held og lykke med de russiske skønheder og send mig en mail med bryllupsbilleder 🙂

Her kan du læse mere om russiske piger og russiske kvinder og her kan du læse om, at russiske kvinder søger danske mænd.

Skulle du måske også være interesseret i kvinder fra Ukraine, så er der her mere om dating ukrainske kvinder