Mail Order Brides I Rusland

foreign bridesFør jeg starter vil jeg gerne sige et par ord om forskellen mellem postordrebrude og det at date russiske kvinder.

Udtrykket “russian mail order brides” syntes at antyde at du kan komme med nogle kriterier for hvad ud leder efter i en russisk kvinde og så kan du “bestille” en pige som er klar til at komme med hjem!

Her vil jeg lige fortælle dig at hvis du ønsker at øge dine odds for sand lykke og en kærlig russisk kone, så skal du bruge en masse tid og kræfter på at finde kvinder og møde dem ansigt til ansigt for at være sikker på at du har taget den rigtige beslutning.

Det er, hvad online dating handler om. Beklager de herrer, hvis jeg har skuffet men mail order brude eksisterer ikke borset fra meget lyssky steder. Steder som du burde holde dig langt væk fra, og jeg er helt sikker på at du vil takke mig for det råd senere hen.

Nu hvor vi kender forskellen på mail order brides og de oprigtige russiske kvinder som man kan finde online, så lad os komme i gang.

Ting du SKAL vide før du starter med Russian Dating

Hvorfor russiske kvinder?

Der er flere grunde til at vælge russisk dating frem for piger fra andre lande, hvis du overvejer international dating.

 • Russisk kultur og russiske kvinder er generelt afslappede, venlige, fordomsfri og er accepterende.
 • De fleste russere har lært engelsk i folkeskolen og kan hurtigt tale flydende engelsk når de kommer i et forhold.
 • Russiske kvinder er behageligt at være omkring – og deres højeste prioritet er sikkerhed og kærlighed.

Fokus på ægteskab og kernefamilien

Russiske kvinder er mere familie orienteret. De ser deres fremtid som hustruer og mødre i forhold til de danske kvinder som har fokus på karriere.

At være en kerne familie med børn og en kærlig mand er det vigtigste for russiske kvinder.

Når du dater en russisk pige skal du være klar over at de sætter vægt på engagement og søger mænd, der er villige og i stand til at forpligte sig på lang sigt.

I Rusland er det forventet af kvinderne at de gifte sig og får børn.

Succes med karrieren er IKKE en acceptabel erstatning for en familie. Kvinderenes succes er mål på deres evner som en god mor og kærlig kone.

Glem de gamle stereotyper

russian womanLangt størstedelen af de russiske kvinder du kan finde på de online dating sider er ikke fattige eller kommer fra udsatte familier mens de leder efter en mand til at redde dem. Det er lang tid siden at russiske kvinder ville reddes bort fra Sovjetunionen af en rig ældre vesterlænding. Hvis du vil have en russisk pige til at skænke dig sit hjerte skal du nutildags tilbyde hende mere end dine pengepung.

Russiske kvinder kan lide at arbejde og er ambitiøse. De er langt fra dovne og leder ikke efter nogen til at tage sig af dem som rygterne siger.

De er veluddannede, velformuleret, intelligente kvinder, der simpelthen ikke har fundet, hvad de leder efter når det kommer til deres familie liv.

Selvom russiske kvinder er meget familie-orienteret, betyder det ikke, at de foretrækker at blive hjemme med børnene hele deres liv.

Det er normalt for kvinder i Rusland at have et arbejde ved siden af passe på hjemmet. Dog vil familien altid være første prioritet.

Russiske kvinder har meget at tilbyde. Typisk leder de ikke efter en opholdstilladelse i et andet land, men en mand, der lever op til deres standarder og som de kan give deres kærlighed.

Personlighed

 • Russiske kvinder elsker at shoppe, sludre og andre typiske pige ting.
 • De er meget generøs af natur, åndelige og familie orienteret og ikke kan lide at udnytte andre mennesker.
 • Generelt er kvinder fra Rusland meget mere tålmodig end vestlige kvinder og er meget overbærende.
 • De er partnere, ikke er konkurrenter.
 • De kan også have lavt selvværd og være usikker.
 • Russerne er generelt godt uddannede og læser mere end den gennemsnitlige vesterlænding.
 • Ruslands uddannelses system fungere endda bedre end andre vestlige landes (dog ikke bedre end Danmarks).
 • Russerne nyder teater, opera og andre live-optrædener.
 • Forskelle du skal tage højde for når du dater en russer
 • Som jeg nævnte tidligere kommer russiske kvinder fra en kultur som er afslappet og fordomsfri.

Hvordan dater man russian girlsDet er derfor usandsynligt at du vil støde på en pige som vil have svært ved at vende sig til den danske kultur eller der vil være større kultursammenstød.

Hun vil sandsynligvis nyde at tilbringe tid med dig på dine foretrukne steder som sportsbegivenheder, film eller en gåtur i naturen hvor hun kan se og lære de danske skikke og omgangsmåde.

Da hun allerede har studeret engelsk i skolen vil hun hurtigt mestrer det og når hun kommer til Danmark vil hun sikkert også begynde at lære dansk. Du skal dog være forbedret på at det ikke kommer til at være let for hende at forlade hendes eget land.

Hvad leder russiske kvinder efter i skandinaviske single mænd?

Russiske kvinder er interesseret i at møde mænd, de ikke har fundet i Rusland – mænd, der er sunde, intelligente og med god hygiejne.

De ønsker at blive forelsket som alle andre kvinder.

Selvom du har mange penge er det ikke nok i sig selv; mange russiske piger syntes at en god personlighed er en af de vigtigste karaktertræk i en mand og ægtefælle. Selvfølgelig er det vigtigt at du har styr på finanserne og så i kan starte en familie. Især hvis det er meningen af hun skal flytte til Danmark.

Russiske damer er de smukkeste i verden

Der er en grund til at Rusland er et af de lande der har aller flest top modeller.
Man har hørt rygter om at kvinderne er meget mere attraktive i Rusland end andre kvinder rundt om i verden og at de ældes godt. En 40-årig russer kan ligne en 28-årig dansk pige.

De kan også godt lide at gå i sexet tøj og gøre noget ud af deres make-up selv når de slapper af derhjemme.
Hvis du finder dig en kvinde igennem de russiske dating sider vil du altid have en skønhed i hjemmet!

Alders forskel

I Østeuropa er det almindeligt at aldersforskellen mellem partnerne ligger på omkring 5 til 15 år.

Så du skal ikke blive overrasket, hvis du bliver kontaktet af kvinder fra Rusland, der er op til 15 år yngre. Dette kan skyldes følgende:

RuslandDer er langt flere kvinder end mænd i Østeuropa. Det er derfor sværere at finde en mand.
Kvinderne har en tendens til at starte familier tidligere i livet – i deres tidlige eller midten af ​​20’erne.
Uddannelsessystemet i Østeuropa er bygget op så kvinder kan starte en stabil karrierer efter de fylder 24.
Østeuropæiske kvinder føler sig mere komfortable med mænd, der er mindst 5 til 10 år ældre. De er mere modne i forhold til deres alder og foretrækker at gifte sig med en mand der er 10 til 20 år ældre. Med alderen kommer nemlig modenhed, visdom, finansiel stabilitet og evnen til at forsørge en kone og børn. Ofte har de østeuropæiske kvinder, der søger ældre mænd været gift en gang før med en jævnaldrende mand som var umoden og uansvarlig.

Du skal dog være klar over at en kvinde i midten til slutningen af ​​20’erne sandsynligvis ønsker at starte en familie hellere før end senere, og en ældre mand kunne være mere tiltalende da han højt sandsynlig vil være en bedre forsørger.

En god tommelfingerregel er: jo større aldersforskel, jo mindre er chancerne for en vellykket ægteskab.

Du ønsker ikke at ende op med en russisk kone, der ikke har stærke følelser for dig. Hvor pengene er det der driver værket. Derfor så tænk dig om en ekstra gang før du dater en russer der er mere end 15 år yngre end dig.

Prøv det – russiske kvinder har meget at byde på

Sandheden om dating i Rusland for danske single mænd

Meget af det, du måske har hørt om russiske kvinder er myter.

Jeg har hørt fra mange glade vestlige mænd om hvor vidunderligt russiske kvinder er.

Russiske kvinder er glimrende hustruer, fordi de gør en ekstra indsats, og er gode til at tilpasse sig nye situationer – herunder at flytte til et fjernt land og lære en ny kultur at kende.

Du vil også blive glad for at høre, at succesraten for internationale ægteskaber er betydeligt højere end for traditionelle ægteskaber herhjemme.

Du kan være sikker på at en russisk kvinde vil gøre alt for at jeres forhold blomstrer og at i får et godt familie liv. Lyder det ikke allerede bedre end et en kvinde du bestiller med posten?

gode råd om Rusland

Hvordan kommer man i kontakt med øst-europæiske piger?

Selvom de fleste russiske piger er ærlige er det dog Østeuropa vi snakker om og der vil være falske profiler og piger vil prøve at snyde dig. Her er et par gode råd som vil sikre dig at du ikke bliver scammed.

De 3 bud du skal følge når det kommer til østeuropæiske dating sider

Disse 3 råd er sundt fornuft men det er godt lige at blive mindet om dem inden man falder pladask for en sød smuk pige!

 1. Sørg for at du har kendt pigen i et stykke tid – 1-2 måneder minimum – før at du arrangere at tager til Rusland for at møde hende. På den måde har du længere tid til at lære hende bedre at kende og se om der ting ved hende der virker mystiske.
 2. Du må ALDRIG sende penge til en pige som du ikke har mødt. Lige meget hvor dejlig og sød hun er og hvor store problemer hun har så lad dig ikke lokke. Der er svindlere i alle lande og de kender dine svage sider og de vil prøve at udnytte dem!
 3. Giv hende ikke dit telefon nummer eller adresse før du har mødt hende eller i det mindste set hende på video chat som Skype. Det er vigtigt at du har ansigt-til-ansigt samtaler med kvinden før du begiver dig ud i nogen form for økonomisk investering i forholdet.

Når du leder et sted at møde de russiske piger så vil din succes afhænge gevaldigt af hvilke russiske dating sider du vælger. De bedste sider er altid hjemmesider hvor man skal betale for et medlemskab.

Det kan være lidt surt at skulle betale bare for at snakke med pigerne men jeg sige at de penge er givet godt ud og at de vil spare dig for en masse hovedpine længere hende af vejen.

russiske piger i DanmarkNår du bruger betalingssider sortere man nemlig en masse af de falske profiler fra og man undgår langt størstedelen af pigerne der bare vil have dine penge. Du kan godt prøve de gratis løsninger men du skal være forberedt på at bruge lang tid på at finde pigerne med ærlige intentioner.

Det gode ved betalingsløsninger er at de sikre pigernes identitet. Man skal sende billede ID ind som pige og de bliver først tilmeldt når en ansat har set deres ansøgning igennem.

Man kan stadig være uheldig og finde en uærlig pige men du er 100 gange bedre stillet end på de gratis sider.

Og så længe du bruger din fornuft og følger min 3 råd så har du intet at bekymre dig om.

Den bedste russiske dating site 2016

RussianCupid.com

cupid link

Denne dating side had klart def største antal ægte profiler med tusindvis af kvinder online hele tiden. Du vil derfor sørge for at have de bedste chancer for at finde en pige der er et godt match.

Med RussianCupid kan du tilmelde dig gratis, uploade et profil billede og se om der er nogle kvinder der er interesseret. Hvis der er nogle søde piger der viser interesse så kan du altid skifte til et betalingsmedlemskab får at få lov til at tage fuld kontakt.

Hvis du beslutter dig for at til et premium membership så er gebyret også til at leve med. Sidste gang jer så kostede en måneds medlemskab $25 som er omkring 125 kr.

Hvis du tog på date med en dansk kvinde ville tur på restaurant hurtigt koste dig 500 kr så jeg syntes ikke det er dyrt.

Held og lykke med de russiske skønheder og send mig en mail med bryllupsbilleder 🙂