På denne side vil jeg fortælle jer hvordan I møder en pige fra Filippinerne.

Online dating er den bedste måde at du kan komme i kontakt med Filipina’er (filippinske piger). Filippinerne er ikke en stor bar kultur. Og en masse af pigerne, forsøger i det mindste for at foregive at de er jomfru og gemmer sig  for den rette mand. Så internettet er den perfekte måde at møde dem på.

Så snart man snakker om asiatiske dating-sider så kommer alle idioterne med det samme og siger “Ha, ha, du udnytter bare disse piger” eller “de er kun interesseret i dine penge”. Når du snakker med piger på internettet, er du sikret, at alle du kommer i kontakt med på FilipinoCupid eller andre hjemmesider kommer fra middelklassen eller i det mindste arbejderklassen, så du ikke får fattige mennesker fra slumkvartererne. De har nemlig slet ikke adgang til internet i slumkvartererne.

De 3 mest pålidelige sider i Filippinerne

De bedste sider du kan bruge til at finde dejlige ærlige filippinske piger er som sagt: FilipinoCupid, DateInAsia.com, og Cherry Blossoms. De er alle ærlige sider som man kan stole på og der sidder altid rigtige piger bag ved profilerne. Desværre er de kun på engelsk.

find en kone i Filippinerne

FilipinoCupid og DateInAsia er dem jeg har brugt mest. Jeg brugte et kort stykke tid også Cherry Blossoms. Jeg kan ikke sige så meget om dem på, bortset fra det faktum, at, fra hvad jeg har undersøgt det er et en smule ældre piger. Pigerne på Cherry Blossoms har en tendens til at være i trediverne og op. Hvis det interesseret dig, kan du tjekke dem ud. Personligt er jeg ikke sige for meget om det, fordi jeg ikke har brugt det så meget.

Pas på! det kunne være en mand

DateInAsia har jeg blandede følelser omkring. Det eneste lyspunkt er at det er gratis. Der er simpelthen for mange snyde profiler. Der er for mange trannies, alt for mange ladyboys, og også mange piger der er meget umodtagelige. Så du kommer til at sidde her i Danmark, og sende millioner af beskeder ud om dagen og måske få en håndfuld svar.

Så som jeg sagde, den eneste grund til at jeg vil anbefale DateInAsia er fordi det er gratis, men du skal lære at frasortere alle de der ladyboys. For at få den største succes bør du ligge størstedelen af din indsats på FilipinoCupid.

Mit første valg til de smukkeste piger i filippinerne

Nu er FilipinoCupid ikke gratis. Du kan oprette en konto gratis, men for at læse beskeder fra pigerne, er du nødt til at lave en betalt profil, hvilket koster 25 dollars om måneden, som svarer til omkring 125 kr. Det er alle pengene værd, fordi pigerne er alvorlige om at møde udenlandske mænd. Og hvis du ikke tror mig, kan du blot klikke på linket i beskrivelsen.

Opret din profil så du får mest succes med Asian dating

Opret din egen profil. Upload et billedet af dig selv, et, der klart viser, at du er en fremmed, fortrinsvis hvid mand. Du kan også udfylde resten af din profil. Så snart det sker, vil du få bunke på bunke af beskeder fra piger. For det meste beskeder der bare siger “Hej, jeg tror, du er interessant, jeg tror du er cool, ha, ha. Venligst tilføje mig på Skype”, eller “tilføj mig på Facebook” eller noget i den stil. Det er totalt surrealistisk følelse!

Hvis du har prøvet normalt online sider som singleliv.dk her i DK så ved du at man kan sende en masse beskeder ud og får måske 10% svar hvis man er heldig. I dette specifikke tilfælde er det den anden vej rundt. Det er pigerne, der forsøger at få dig; Det er dig, der er prisen.

Så hvad skal du ellers tænkte på med FilipinoCupid, ja, den første ting er at du skal igennem et sikkerhedstjek. Du kommer til at vise nogle officielle papirer som et kørekort. Du kan scanne det ind eller tage et billedet af det da det vil få flere piger til at være interesseret i dig. Ikke at du virkelig har brug for det. Da jeg først startede min profil, selv før jeg selv havde købt en medlemskab eller rigtig udfyldt min profil, men kun sat et billede op fik jeg hundredvis af beskeder om dagen fra filipina’er. Det var helt dejligt at være populær blandt pigerne for en gang skyld!

Upload et billedet og vent på hundredvis af beskeder fra ægte piger

Udfylde din profil og du skal virkelig ikke tænke for meget over det.

Pigerne vil sige ting til dig som: “Åh, jeg har læst din profil, den er rigtig sjov!« Eller de vil kommentere på dit billede, “Ha, ha.« Eller de vil sige: “Åh, bla, bla, bla, du er forfatter, hvad er du i gang med at skrive?” Det er indlysende, at mange af dem ikke læser din profil før de skriver til dig.

Så du skal virkelig ikke tænke for meget over det når det kommer til at udfylde din profil.

find en mail order bride i Filippinerne for danske singler

Hvis du selv er fysisk i Filippinerne

Nu får du tonsvis af beskeder fra de filippinske piger men de vil være fra hele landet. Den metode jeg brugte var at hvis en pige sender en meddelelse til mig i et område, jeg er i, eller jeg har tænkt mig at være i, så  sender jeg hende en besked “Hey, du ser interessant ud, kan jeg få dit nummer og så vil jeg skrive til dig på et tidspunkt.« Og, som regel er de friske. Det er temmelig let. Du behøver virkelig spille en masse mærkelige lege her eller bruge nogle taktiker. Bare værd åben, ærlig og rar.

Hvis du er hjemme i Danmark

Hvis du bare sidder derhjemme i Dk og skriver over computeren så er det lige meget hvor hun er fra. Svar de piger du syntes ser søde ud og hvor i har noget at snakke om.

Nu kommer du til det punkt hvor du skal kontakte pigen på sms. Bare send små korte beskeder, noget i stil med “Hej [hendes navn], jeg er i dit område de næste par uger. Hvordan har du det?”.

Nogle af disse piger har tvivlsom engelsk, og du ønsker ikke at skræmme hende væk. At du nævner at du vil være nær hende vil få hende til at have dig i sine tanker og special focus på dig. Fordi der er en masse fyre på FilipinoCupid har de smukke piger altid gang i en masse samtaler. Men hvis du nævner, at du er i hendes by eller at du er kommer til at være i hendes by, bliver du pludselig meget mere interessant.

Lig nu mærke til hvor meget interessant hun giver dig når hun skriver tilbage. Hvis hun skriver “Hej, det går godt” eller noget mere entusiastisk så er det et tegn til at hun er interesseret.

Hvordan du ikke bliver snydt for penge

filipino pigeEn vigtig ting er at du ikke begynder at bruge en masse tid på en pige som begynder at fortælle dig hulke historier. Dette er desværre ret almindeligt da der er en masse mænd derude der ikke aner hvad de laver og bliver taget ved næsen. Pigerne her er smarte. De vil ikke nødvendigvis sige, “Åh, giv mig penge,” men de vil begynde at klage; Åh, de har så svært ved at betale for deres undervisning i skolen eller: “Åh, min bedstemor døde” eller: “Åh, mit kæledyr døde”.

Hvis hun begynder at klynke på noget tidspunkt omkring hendes liv, så stop alt kontakt da det kun vil være et spørgsmål om tid før hun begynder at spørge efter penge fra dig. Derudover siger det også noget om hendes personlighed. Der viser at hun har en lav smerte tærskel til modgang. Hvorfor ville du ønsker at være sammen med en pige, som klynker konstant? En pige fra Filippinerne, der klager over alt er kun irriterende og er ikke sjov at være sammen med.

Så lad os sige at du fik sat en date op til at mødes kl 11:00. Foreslå at mødes til kaffe på Starbucks eller et offentlig sted. Det er lige meget om du tror at det er et godt sted for en date. En god date i Filippinerne er på et afdæmpet sted som som kaffebar. Eller måske bare have hende møde dig ved poolen, hvis du har en pool på dit hotel.

Igen er det vigtigt at du ikke tænker for meget over det! Som jeg sagde, du virkelig kan ikke fejle i Filippinerne som en mand. Så bare hold det simpelt.

Anyway, det er en kort oversigt. Jeg håber det hjælper nogle af jer derude.

filippinske piger

Dating er altid en behagelig oplevelse, og hvis du har den rigtige partner med dig, så kan du tilbringe noget kvalitetstid med denne partner. Desuden, hvis du finder den partner, kompatibel til dig, så du kan endda blive gift med dem. For at tilfredsstille din tørst for asia og at få den rigtige person, du kan bruge online websites. Der er forskellige hjemmesider til rådighed og ud af disse websites Asian site anses for at være en af de bedste.

Dette skyldes mange udlændinge overveje asiater en loyal partner, og de elsker at være sammen med den asiatiske person. I den seneste tid, vil du se mange tilfælde af en person, at blive gift med en asiatisk person. Denne tendens er stigende, og de resultater, de sådanne ægteskaber er også ganske høj. Der er flere hjemmesider, der giver dig Asiandate facilitet og gennem disse hjemmesider, du kan tilbringe noget kvalitetstid med de rigtige asiatiske partnere. Ved sådanne portaler, vil du være i stand til at finde brugere fra forskellige asiatiske samfund som Filipino, indonesisk, thai, etc. og ved at vælge den person, som du ønsker til dato, kan du starte på et romantisk forhold.

At mødes på nettet er altid anset for at være den bedste måde at vide de mærkelige personer, og at også uden at risikere selv at være i et forhold. Mange gange er det set, at offline nemt blevet omdannet til forhold, og dette forhold vil ikke vare længe. For at undgå at dette sker for dig og at kende den person inden de kommer ind i forholdet, du skal have for at gøre online.

Ser man på den nuværende tendens og succesrater for forholdet til asiater er det tilrådeligt, at du skal prøve det én gang. Desuden er der ingen skade i at prøve disse hjemmesider, og hvis du er single, så kan det hjælpe dig med at finde den perfekte partner for dig. Selv om der er masser af hjemmesider til rådighed til sådanne formål, og dermed skal du nødt til at læse de fuldstændige oplysninger før du tilmelder dig til hjemmesiden. Kontrol af aktive brugerprofiler og læse betalingsbetingelser er altid en god ting, og du skal have til at gøre det. Hvis du stadig tænker over disse hjemmesider, så du forhindrer dig i at få fornøjelse. Begynd at bruge disse hjemmesider og finde den rette person til dig.

Kontrol af aktive brugerprofiler og læse betalingsbetingelser er altid en god ting, og du skal have til at gøre det. Hvis du stadig tænker over disse hjemmesider, så du forhindrer dig i at få fornøjelse. Begynd at bruge disse hjemmesider og finde den rette person til dig.

 

De fleste vestlige fyre er temmelig interesseret i en date med en smuk pige

hvis du er en af de fyre, så vil du sikkert finde disse asiatiske kvinder tips meget nyttig. En simpel date kan ende i en alvorlig forhold, der kan føre til ægteskab; kvinder fra Filippinerne, Japan, Kina og Thailand er ofte populært valg blandt vestlige fyre. De to kulturer er meget forskellige på trods af denne virkelighed, ville det ikke stoppe enhver vestlig fyr til dato, og gifte sig med en asiatisk kvinde. Da Asien er består af mange lande, at vælge den bedste til at gå ud med kan være ganske udfordrende.

Evnen til at forstå og tale godt engelsk er en af grundene til, at vestlige fyre finder filippinske kvinder meget attraktive. Kommunikation er en meget vigtig del af en vellykket første date, og gå ud på en Filipina date betyder det, at du vil bruge en fælles sprog, og det er engelsk. Så at kommunikere med hinanden, vil ikke længere være en stor problem mellem jer to. Et andet vigtigt faktum, at du behøver at vide om filippinske kvinder er, at de fleste af dem er kristne. Hvis religion er en vigtig faktor i dit forhold, så er du nødt til at overveje dette for at undgå enhver konflikt i fremtiden.

Japanske kvinder er smukke og sofistikerede også, de forstår den vestlige kultur meget bedre sammenlignet med andre asiatiske kvinder. Det er fordi de fleste af de japanske kvinder er berejst og udsættes for forskellige former for kultur. Det er ganske vanskeligt at finde en japansk kvinde til at gå ud på en date med medmindre naturligvis du er en amerikansk fyr. Kvinder i Japan er temmelig velhavende således en økonomisk årsag er ikke det eneste grundlag for at komme ind i et forhold med dig. Hvis du bor og arbejder i Japan, så er der en bedre chance for dig til date japanske kvinder.

At være underdanig og naive er nogle af de karakteristika, som vestlige fyre finder meget tiltalende om kinesiske kvinder. De kan dog se naive, men de fleste af de kinesiske kvinder, som du kan støde på i forskellige filipina sites er faktisk veluddannede. Der er meget få kinesiske kvinder, der drikker alkohol og røg, fordi de fleste af dem lever en sund livsstil. Faktisk ældre asiatiske kvinder især kinesisk stadig smuk hud.

Thailandske Piger

Vestlige fyre foretrækker thailandske kvinder til at være deres dates til og at være deres liv partner så godt. Men den thailandske kultur er meget konservativ, som er helt forskellig fra den vestlige kultur. Du skal være opmærksom på deres kultur, hvis du overvejer at have et seriøst forhold med thailandske kvinder. De fleste af de thailandske kvinder er den konservative type, medmindre disse kvinder arbejder i barer; bør du ikke bringe dem til diskoteker eller barer i løbet af dine første dates. På de første par dates, ville de fleste thailandske kvinder medbringe en ven, indtil det tidspunkt, hun får komfortabel med dig.

To forskellige kulturer går ud på en dato for første gang, kan kræve en masse justeringer. Du kan imponere din date ved at lære mindst par ord fra deres sprog. Du skal også huske på, at de fleste asiatiske kvinder pleje en masse for deres familier, er respekt for deres forældre ville betyde meget for dem. Hvis du seriøst tænker på at have et parforhold til filippinske kvinde, ville det være meget nyttigt at vide mere om deres kultur og browse på nogle asiatiske kvinder tips også.

Der er håb med 24 års reglen.